249 entry daha
  • çok insan düşmanı değilim hatta eskiden şişman diye sempatik bulurdum kendisini ama avaz avaz bağırdığı için sevmezdim müziğini. bir duygu vermezdi bana. yani benim caz gırtlağım var ortamın kralıyım tarzı bir müzisyenliği taksicinin makas atanı gibi bulurum. aksine adelle de yeri gelince en kuvvetlisinden diklere çıkar peslerde olayı gırtlağa indirir ama yeri gelince de aynı şarkı içerisinde en yumuşak sesleri duyarsınız. bu açıdan bakıldığında ışın karaca bana işin sadece bağırma kısmını taklit eden bir popstar yarışmacısı gibi gelir. peki bu uyuz olma durumu nasıl başladı?

    efendim bundan yaklaşık 1 ay önce trt müzikte denk geldim program yapıyor. konuk sanatçı selami şahin. konuk bomba. ama her şarkıda araya girmeler, her şarkıda ustanın naif sesini bastırma çabaları, her şarkı arasında kafası mı güzel nedir bilemedim tuhaf tuhaf ben çok büyük sanatçıyım cümleleri, gözleri kısarak dudakları bükerek konuşmalar gerçekten rahatsız etti beni. kilo vermenin özgüveni güzeldir ama sonuç olarak insanın mevcut pozisyonunu da iyi analiz etmesi gerekir. 95 kilodan 30 kilo çıkınca zayıf olmuyorsun, olsan da öyle davranmamalısın ki...

    selami şahin ne erdemli insanmış. tek kelime etmedi, tek cümleyle ezmedi. bak yavrucum ben zeki müren'e beste verirken sen daha yoktun sorunun ne bu şarkılarla, hadi kendi şarkıların tamam, benim şarkılarıma benim önümde nasıl böyle davranırsın demedi. arkada durdu ışın hanım hazretlerinin yerleştirdiği yerden izledi. selami şahin'i çağırıp neden tek başına şarkı söylersin o da anormal. bir izleyin o konuşmalara, gereksiz özgüvene şahit olun anlayacaksınız.
214 entry daha
hesabın var mı? giriş yap