3 entry daha
  • malum ortamlara düşmüş olan, muhtemelen yine 1 hafta uygulayıp bırakacağım program.

    aşağıdaki antreman incelemesi 181 cm boy 79 kg olan bir spor geçmişi olmayan azıcık göbeği olup onu fit bir hale getirip kas baklava falan yapayım peşinde olmayan birisi tarafından (ben oluyorum o birisi) yapılmıştır. ayrıca gün de 1 paket sigara içip hergün hazır gıda ile beslenmektedir. (bkz: kendinden üçüncü şahıs olarak bahsetmek)

    edit1: ilk gün antrenmanı olan cardio challenge ı yaptım. arkadaş ben ne kazma bir adammışım ya. hareketlerdeki el ayak koordinasyonu o kadar zor geldiki. umarım alıştıkça daha doğru yapabilmeye başlarım hareketleri. yoruyor mu evet amına bile koyuyor adamın. focus t25 ten farkı yarımşar dakikalık dinlenmelerin olması.

    edit2: 2. gün antremanı olan tabata power, cardio challenge kadar çok zorlamadı. zırt pırt su molası verilmesinin ve en zayıf olduğum el ayak koordinasyonunu fazla istemeyen hareketlerin ağırlıkta olmasının da çok zorlamamasında etkisi var. bu antrenman bacak kol ve karın kaslarını çalıştırmaya yönelik. ama bunları yaparken bile sanki cardio antremanı yapıyor gibisiniz sürekli bir aksiyon hareketlilik zıplayarak şınav çekmeler falan. baya baya terletiyor bu antremanda. dün yaptım bu antremanı bugün çok bitkin hissediyorum kendimi bütün kaslarım hamlıktan ağrıyor. bitkin hissetmemde ki etken ise beslenmeme dikkat etmemem muhtemelen. beslenmeye de dikkat edersem olacak bu iş.

    edit3: 3. gün antremanı olan sweat intervals ı dün akşam yaptım. yaptım duşumu alıp yattım sabah işe geç kalıyordum nerdeyse. böyle bir antreman şekli yok arkadaş. adamın götünden kan alıyor resmen kan. başka da birşey konuşmak istemiyorum sweat intervals hakkında yapında görün ebenizi. tüylerim hala diken diken oluyor adını görünce.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap