8 entry daha
  • insanı üç ayda spartaküs'e çevirebilenleri mevcuttur.

    primobolan, sustanon, deka, dwarf gibi ilaçlarla günde iki kere ayakkabı bağlamak için eğildiğiniz takdirde karın kası çıkarabilirsiniz. bu ilaçların bir kısmı, bu konuda oldukça güvenilir uzmanların, profesyonellerin yer aldığı suudi arabistan'dan getirtildiği için bu konuda herhangi bir şüpheye düşmenize gerek yoktur.

    tabi bir takım yan etkileri vardır. fakat yedi milyarda bir ihtimal hiçbir yan etkiye maruz kalmama şansına sahipsiniz. bu nedenle denemeye değer olduklarını düşünüyorum. örneğin yeşil renkte terlemeye başlayabilirsiniz, olsun varsın. adem elmanız büyüyebilir fakat modern tıp sayesinde törpületme imkanına sahipsiniz. bunun yanı sıra dişleriniz de uzayabilir, fakat bunlar güzel bir vücudun yanında hiçbir şeydir. düşünün, siz, spartaküs, dan bilzerian vs vs.

    bu dörtlü sırasıyla kullanıldığında bazı insanlarda üç ila beş yıla karaciğer nakli ihtiyacı doğurabilmektedir. yeteri kadar paranız varsa bunun da pek sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum. romanya veya benzeri ülkelerde underground bir doktorla anlaşıp homelesslardan sökülen bir karaciğeri kendinize taktırabilirsiniz.

    tüm bunları göz önüne aldığımızda, kulaktan dolma bilgilerle söz konusu ilaçların doğrudan zararlı olduğuna hükmederek kestirip atmamanızı, bir kez daha düşünmenizi öneririm.

    atamızın da dediği gibi, "sağlam kafa sağlam vücutta bulunur".
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap