7 entry daha
  • dünyanın en iyi burcu! kendi burcum diye demiyorum mükemmel olmayacak kadar mükemmel bi burç. aynı az önce yazdığım cümle gibi ikilem bi kişiliğe sahiptir yaylar... dünyadaki en mutlu insan iki dakika sonra dünyadaki en pesimist insanı olabilir! şaşırtıcılardır, sorumsuz, sorumlu oldukları işler dışında her tarafa yetişebilen, maymun iştahlı, insanları sadece konuşmalarıyla kendine aşık eden, dediklerini yaptırabilen bir burçtur. yalancılığı sevmezler ama küçük tricklere başvururlar bazen sırf kendi istedikleri yerine gelsin diye. hırs 0'ın altında ama kafalarına koyduklarını hemen uygulayabilen ve bunlara ulaşabilen bi yapıya sahiptirler.
    bir de hiçbir zaman belli bir giyim tarzları yoktur. bi bakarsınız üstünden düşen kıyafetler giymiş bi bakarsınız dünyanın en şık insanı olmuş... kendimden biliorum tam bi tezatlardır işte!
    yakışıklı erkekleri sevmezler. kişilikli ve yetenekli erkeklerden hoşlanırlar. mesela thom yorke bile onlara inanılmaz çekici gelebilir. pratik zekaları vardır insanların yaşamlarına bi anda dalar ve birazcık da olsun afallamazlar. sıradan olmaktan, takıntısız insanlardan, tembellerden, hayattan bezmişlerden, gezmeyenlerden, geleceği çok düşünen insanlardan, değişmezlerden nefret ederler.
    bir yaydan daha iyisini bilen varsa sölesin.
323 entry daha
hesabın var mı? giriş yap