• öncelikle şöyle başlamak gerekir, evet insanlar aç kaldıklarında, zora düştüklerinde bazen istemedikleri şeyler yapabilirler.

    ama ... aması var işte. sen yıllarca ''bunlar olimpos'un tepesinden tüm ege'ye çile çektiren bir düzine kahpeden başka bir şey değiller !'' dediğin kişilerin ateşine muhtaç olduğunu bu kadar belli edersen, götün iki derece soğuk görecek diye tükürdüğünü yalayıp gidip olimpos'tan ateş çalarsan, kusura bakmayın ama bunun adı şerefsizliktir, terbiyesizliktir, ibneliktir.

    bunu yapan kahpe o.ç.'nin ismini gg olduğundan ötürü vermeyeceğim, 'p' baş harfli bu aşağılık şahıs insanlığın alnına bunu yaparak kara bir leke çalmıştır.

    titanım diye ortalarda geziyor, sakın kimse inanıp paye vermesin, bu aşağılık o.ç. piçin tekidir, titan falan olamaz. kronos da titan, bir allahın günü sizler duydunuz mu ki kronos gidip de ateşle suyla hırsızlıkla işi olsun.

    savunacak arkadaşlara: işte böyle tuzağa düşüyorsuz arkadaşlar. ''vay efendim p... olimpos'tan ateş çaldı, insanlık için atılım yaptı, zeus'a resti çekti'' diye medya çok güzel bir algı operasyonu yapıyor ve böyle çok afedersiniz ibnelere saygı duyuyor, sevgi ve sempati besliyor insanlar.

    zeus yine iyi adam, vicdanlı adam, bu pezevengi gitti kafkas dağı'na bağladı aklı başına gelsin diye. ama ne mümkün ? kendi gibi gitti herkül piçinin aklını çeldi kaçırttı kendisini.

    şimdi burada bazı tatlı su hümanistleri çıkacak ''zeus'a boyun mu eğseydi, p...'nin yaptığı bir özgürlük hareketidir, demokratik bir protestodur'' falan diyecek, afedersiniz ama sikimde bile değil. sizin gibi gerizekalılar yüzünden gerçekleri göremiyoruz yıllardır. yok ateşi çalmış yok suyu çalmış.

    ben düzenime bakarım kardeşim. zeus baba sağolsun yıldırımlar neyin hepsi tıkırında. poseidon'da da sorun yok denizler sakin. esnaf daha ne istesin ki ? zeus babamız sağolsun hera aney de verimli ediyi toprakları, arada çoraklıyor da o kadar da olur, biz bir amerika değiliz, bir norveç değiliz sonuçta, gerçekçi olmak lazım.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap