1 entry daha
  • 1 numarası tuğla biçiminde ve sadece cinsiyetinden dolayı sana giydiren paragrafsız, satır aralıksız yazı okumaktır.

    erkek olduğum için beni asker yapmaya çalışanlar tepemdeyken ve her ay gss prim borcu götümde iken, yine elalemin ebeveyni öküz ve cahil diye, herifin biri kız arkadaşını, karısını dövdü, öldürdü diye oturduğum yerden çüküm dolayısıyla suçlu çıktığım yazı. feministlerden uzak durma hatta gördüğün yerde kaçma kararının yerindeliğini gösterir. böyle biriyle evlendiğini düşünsene. erkeksin diye bilenir bilenir uyurken falan boğar moğar. yemin ederim korkuyorum hepsinden.

    birini köpek ısırdı diye tüm köpekleri suçlamak gibi yani. bak erkeği köpeğe benzettim. köpek gayet güzel bir hayvan şimdi. ama kadına deseydim 10 sayfa daha yazı girerdiniz ataerkil, erk bilmemne.

    verilen linkte bile "ölümle sonuçlanan intihar sayısı, 2013 yılında 3 189 oldu. intihar edenlerin %72,7’sini erkekler, %27,3’ünü kadınlar oluşturdu. " yazıyor. ama ben bu durumdan sistemi değil de kadınları suçlayacak ve kadınları zan altında bırakacak kadar aklı ve mantığı bir köşeye bırakacak değilim. çünkü çeşit çeşit erkek ve çeşit çeşit kadın var.

    kötülüklere karşı bir cinsiyete bilenip bilenip nefret kusmak, cinsiyetçiliğin daniskası oluyor. ve böyle kişilere konulan teşhise misandri adını veriyoruz. psikolojik destek alın ya da düzgün bir erkek arkadaş(sıradan yani bildiğimiz arkadaş) edinip onun da insan olduğunu görün.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap