3 entry daha
  • bugün konuştuğum bir proloterapi merkezinin bizim için mr önemli değil fiziksel tedavi yeterli demesinden sonra şüpheyle baktığım tedavi yöntemi.

    affedersin de bre çük kaflalı fiziksel tedavide (bel fıtığı için konuşuyorum) sadece bacağa vuran ağrılar olan hastalar var. belimde biri çok büyük boyutta olmak üzere 2 aet fıtık mevcut ve belimin ağrısı hafif olurken çok şiddetli bacağa vuran siyatik ağrıları çektiğim oluyor. şimdi sen mr görmeden bunun hangi disk aralığından kaynaklandığını nereden anlıyorsun? l5'te olan fıtık için l2'ye iğne yaparsan ne olacak? benim tedaviye uygun olup olmadığımı fıtığımın boyutunu görmeden elle muayene ederek anlayacaklarını iddia etmeleri şarlatanlık gibi gözüküyor açıkçası. ha doktorların kariyerlerine cv'lerine bakınca da şaşırıyor insan baya baya sağlam cv'li insanlar ama sahte diplomaların sahte doktorların kol gezdiği bir ülkede cv'ye güvenerek iş yaptırılmaz hele ki konu sağlıksa.

    ayrıca gerçekten pahalı bir tedavi yöntemi muayene ücretleri 300-500 tl arasında daha sonra da ayda bir yapılacak seans ücretleri de 750-1000 tl arasında değişiyor. yani ortalama bir tedavi süreci 5000-6000 tl civarında tutuyor. sigortalar karşılamıyor özel sağlık sigortaları da büyük ihtimal karşılamıyor ona da net bir cevap verememekteler.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap