384 entry daha
  • özgür bırakıldıkları takdirde ne kadarının hala kara çarşaf giyeceğini çok merak ettiğim, zavallı bir hayat süren kadınlardır.

    bu insanlardan tiksinmek çok yanlış, sen hapse giren bir insandan tiksinir misin? kadın, kara çarşafın içine hapsedilmiş, cehennemi yaşıyor. dünyanın kanseri olan bu iğrenç kültürün, baskıcılığın ve katliamcılığın din adı altında yüzyıllardır pazarlanmasının sonucudur bu. kara çarşaf, mahalle baskısının mutlak sıfırıdır.

    aslında bir bakıma yaşamlarını merak etmeden edemiyor insan. bir günü nasıl geçiyor, sokakta gezerken kafasından neler geçiyor vesaire.

    not: kara çarşaf hakkında eleştiri getirenlere " sen bilimsel olarak ne yaptın?" gibi mal mal cevaplar vermeye çalışıyor bazı tipler. kanserli kültürün yansıması arkadaş, olaya sadece müslümanlar olarak bakma. insanlığın ulaştığı noktaya bak, aç cosmos'u izle. insanlık nereye ulaştı bir gör. keşke o modernler bir yolunu bulsa da, alayınız 1400 sene önceye siktir olup gitseniz. herkes istediği çağda, mutlu mutlu yaşayabilse..
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap