5 entry daha
  • sonuç raporu ele geçtiğinde ''kirlilik nedeniyle bir şey görülemedi'' yazısıyla karşılaşılırsa, mutlaka ama mutlaka ve acilen yenilenmesinin şart olduğu uygulamalar silsilesidir.

    aksi takdirde,''adenokarsinom'' olan tümör fark edilmez ve ''hemoroid'' tanısı konularak, rektal kanaması olan hastaya aylar süren yanlış teşhis ve tedavi uygulamasında bulunulur.

    tabii o zaman dilimi içinde tümörlü kanser hücreleri tatile çıkmaz. bir de metastatik ise o organdan bu organa, sarmaşık gibi dal budak sarar ve avuç avuç leblebi gibi içilen ilaçlar kar etmeyip, kanama devam eder. bir de tümörden habersiz, hemoroidi kökten halledelim düşüncesiyle lazerle yakma operasyonuna kalkışılırsa yandı gülüm keten helva. dönüp dolaşıp aylar sonra tekrar kolonoskopi yapılmak zorunda kalınır çünkü kanama aynı hızda devam etmektedir.

    ve koskoca bir üniversitenin bölüm başkanı olan, gastroentoloji alanında otorite kabul edilen, herkesin ''hocam'' diyerek sonsuz hürmet gösterdiği profesör, o ''kirlilikten'' göremediği ve doğru zamanda yapmadığı ikinci tekrar sonucunda nihayet ''tümör''le karşılaşır. sürpriz*.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap