• lan ben de hayattaki her şeyden şikayet eden birisiyim de ekşi'de yemeğim 10 dakika geç geldi, yemeksepeti'nde restoran yok. çiğköfteme marul gelmedi. patatesime acı sos gelmedi isyanını anlayamıyorum.

    dışarıda yemek yedikten sonra ben de yemekten şikayet ediyorum. bir daha gitmiyorum vs ama evden hiç çıkmayıp, evde 2 yumurta kırmayıp, makarna yapmayıp yemeksepeti, özsüt, baydöner lölölö isyanı bana mağara insanı isyanı gibi geliyor. lan götünü kaldır iki dakika bilgisayarından. oturma odasındaki köşe takımından. zaten bilgisayarın başından kalkmamaktan saçların yağlandı. burda x rezaleti başlığı açıp buna 20 dakikanı vereceğine omlet yap, sucuk yap, makarna yap şişman.

    yahu vallaha ilk gününde hobit izlemek için kuyruğa giren bonus saçlı ergenler, iphone 6'yı ilk ben kullanacağım sırasındaki yitikler, teknoloji mağazasındaki indirim için saat 05:00'da kalkan burhan altıntop gibisiniz. şımarıksınız. hiç üretmez, hep tüketirsiniz.

    lan bildiğin şımarıksınız. o paragrafa harcadığın efor, imla. şımarıklık, nasıl böyle bir şey olur kibri. arkadaş bir farklısınız. hadi firmalar da sikimsonik ama ne bileyim siz de bir sikimsoniksiniz. öncelikle bunu kabul edin.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap