6 entry daha
  • hani bilgisayardan büyük bir dosyayı silmek istersiniz de "dosyanın boyutu çok büyük çöp kutusuna taşımak yerine kalıcı olarak silelim mi?" sorusuyla muhatap olursunuz ya, işte bu soru da oluşturulan benzer bir mantığın neticesi. suç o kadar büyük ki ceza verilme barajını aşmış bunların mantığına göre. çok afedersiniz denilmez bu durumda hiç kusura bakmayın ama mantığınıza sıçayım. hatta mantığınızın ağzının damına salıncak kurup sallana sallana sıçayım.

    maalesef gelinen nokta budur. milyarları cukkalarsın bir vergi affı gelir hepsi silinir gider. 3 kuruş zorunlu sağlık sigortasını ödemezsin kan alırlar.

    adam senelerce vergi kaçırır af gelir pür ü pak olur çıkar. iki çocuk baklava canları çeker, bakvala çalarlar 28 yıl hapis cezası gelir.

    adam 40 bin insanın ölümünün müsebbibi olan terör örgütünü kurar ve halen yönetir, ama gelir bir tane piç kurusu siyaseten yatıyor denir.

    aslında doğru siyaseten yatıyor. hakkı görüldüğü yerde kurşuna dizilmek idi. bizim siyasilerin beceriksizliğinden siyaseten semirtiyoruz orada o domuzu..
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap