9 entry daha
  • evlilik arifesinde buyuk bir riske girerek televizyonun yaninda buzdolabi, camasir makinesi ve bulasik makinesini aldigim marka. forumlardan ordan buradan arastirdigimda en cok tavsiye edilen bosch icin bile bir suru sikayet cikiyorken sans isi olan elektronigi yine sans isine biraktim cunku alabilecegim bosch buzdolabi, camasir makinesi ve bulasik makinesine verecegim para 5440 tl tutarken muadilleri ile iyi bir televizyona 6080 tl verdim.

    kullanmaya basladiktan sonra deneyimlerimi aktaririm.

    * edit: yaklasik olarak uc aydir kullanmaktayiz; aldigim buzdolabi, camasir makinasi ve bulasik makinasi tas gibi. kesinlikle tavsiye ederim.

    * edit2: buzdolabı, camasir makinesi ve bulaşık makinesini yaklaşık olarak uc yıldır tek sorun yasamadan kullanmaktayız ve tavsiye ederiz. beyaz eşyaların basarisina bakarak mikrodalga firini da samsung tercih ettik ancak o da sansimiza sorunlu cikti.

    servis ve satis sonrası konusunda çok değişken yorumlar var; basımıza gelen iki ornekle farki anlatayim:

    1. buzdolabi icin kuruluma geldiklerinde kutu acildiginda üst kapakta kucuk bir ezik farkettik ve servis ertesi gün yeni buzdolabını getirdi. aldigimiz yer ve ilgilenen firma: ankara - taurus avm, portakal samsung
    2. mikrodalga firini aldık, kutusundan cikartip talimatına uygun bir sekilde kurulumu yaptık ancak cihaz calismadi. cihazin degisimini istedik ancak kimsenin umrunda olmadı.
    aldigimiz yer ve ilgili firma: ankara - panora avm, gureller samsung

    yasadigimiz sorun samsung ankara servis tarafından ücretsiz düzeltildi o ayri ancak kusurlu bir mal alma hissi pek hoş degil.

    son olarak servisi çok gömmüşler ama ankara servis gayet profesyonel ve temiz is yapıyor. (diksiyon - galoş kullanımı vs..) şimdiye kadar iki defa servis arayisimiz oldu, ne serviste ne de kurulumlarda herhangi bir ücret talebinde bulunmadılar.

    * edit3: zaman zaman hala soranlar oluyor, hiç sorun yaşamadık, tavsiye ederiz.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap