10 entry daha
  • hemmen sahane bir genelleme yaparak diyebilirim ki erkek kisminin cogu televizyonlarda veya dergilerde ne kadar kagit bebek varsa hepsiyle ilgili fantaziler kurar, ama bu kisimin yine bir cogu bu kivamdaki kizlara sokakta donup bakmaz, tam tersi soyle hoplayan memeler ile asagi yukari kimildayan popo loblarina kilitlenir. esasen biz bunlara abazan diyoruz.

    diger kisim ise hakikaten zayif kizlardan hoslaniyordur, gel gor ki is dokanmaya gelince zayifliga sadece bakmaktan hoslandigini uzulerek farkedecek, gul yuzlu yarine "yahu biraz kilo alsan" demeye baslayacak ya da "bak sana makarna yaptim, yanina kola aldim, arkasindan soyle bir tatli yeriz" gibi ali cengiz oyunlariyla kandirmaya calisacaktir.
    ha sonra ne olacak, hanim kizimiz kilo alirsa gozler yine zayif bayanlara kayacaktir. ne yapsin ayol kizcagiz saniyede kilo mu alip versin?

    bu gibi sebeplerden bazi akilsiz kizlarimiz da iskeletor karizmasina kavusup aynada kendilerine memnun memnun bakacak, "aha oldum mu sana bi el makförsın" filan diye yanilarak sevineceklerdir, dogaldir.

    ama ben hep diyorum, yine de diyecegim hic hazzetmem "butun erkekler sudur" ve "butun kadinlar budur" formatindan. seveni de sevmem.
180 entry daha
hesabın var mı? giriş yap