285 entry daha
  • bugün biraz fazla sarmam sonucu baya bi oynadığım oyun. ama oyunda karşıma çıkan bug baya ürkütücü ve travmatik bir olaya sebep oldu.

    tek kişiyle başladığım oyunda 2. eşimden 2 tane çocuğum oldu. sonradan doğan çocuğa eşimle konuşma öğretirken, çocuk konuşmayı öğrendikten sonra eşimle birlikte oturduğu yerde kaldı ve baya uzun bir süre boyunca sadece konuştu, eşim de sadece dinledi. günler sürdü bu. evdeki diğer iki karakterle anne ve çocuğa müdahale etme çabalarım da yetersiz kaldı, anneyle çocuğa yeni görev vermem de bi işe yaramadı ve haliyle çocuk aç, uykusuz, leş gibi bir şekildeyken (aynı durum eşim için de geçerli), sosyal hizmetler iki çocuğu da aldı götürdü. ben de kadınla da kavga edip ayrıldım ve evden kovdum. karakter resmen 2 gün boyunca durmadan ağladı olay yüzünden. şimdi elimde 80 yaşına merdiven dayamış yalnız bir rockstar var karakter olarak.

    uzun lafın kısası hayatımda gördüğüm en ürkütücü buglardan birine rastladım oyunda. çok oynadın sen hadi yeter mesajı mı vermeye çalıştı bilgisayar onu bilemiyorum.
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap