289 entry daha
  • solo arcade bir oyun sunan call of duty multiplayer serileriyle tactical/shooter ayrımını bilmeyen insanlar var. hani karşılaştırma lol vs dota gibi değil. cod mw multiplayer 400+ oynamışımdır. eline smg alıp deli danalar gibi koşarak top frag yaptığınız bir oyun. call of duty 2'den sonra multiplayerı beni en çok eğlendiren arcade olmuştu.

    arcade ile cs go'yu ayırt edemeyenler low ranklarda çokça görülür. elinde ak-47 parmağını sol tuştan kaldırmadan adamın üzerine bir şarjör sıkıp "bu niye ölmüyür yhaa" diyip biricik aşkı call of duty'e dönen arkadaşlar. abisi adam elinde uçaksavar silahı 0 recoil ile koşarak ve zıplayarak adam vurmayı seviyor. cs go tamamen kalas ve düz ve pazarlama işte :p

    üstte bir yerdeki entry'e hitaben ek: kısaca tactic/fps sevmiyorum arcade oyun seviyorum yoksa cs: go'da adam vurmasını da biliriz demek yerine, buraya gelip: cs: go çoh düz, kalas 5 sene önce çıkmış cod* her shekil daha üstün demek, fm 2015 başlığına girip nepçim grafikleri var ya oyuncuları bile kontrol edemiyorsun 2 saat oynayıp çıktım, 5 sene önce çıkmış fifa 2010 bile bundan iyi serverları açık olsa da oynasak demekle aynı şeydir. günahdır. mantığın diz çöküp tövbe istemeye bile mecalinin kalmadığı, e-spor camiasının da o konuda mw'ye çok kırıldığı, xpeke'nin kassadinle backdoor yaptığına pişman olduğu, dendi'nin pudge ile oynamaya başladığı güne lanet ettiği, athenein paladinini crossroads'un inninde sonsuza kadar afk bıraktığı, kennys'in awp'sini yavaşça bırakıp teslim olduğu andır. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın fıtratımızda yeri yoktur.
5022 entry daha
hesabın var mı? giriş yap