3 entry daha
  • çiftehavuzlar şubesi için konuşmak gerekirse gördüğüm en kötü kasap reyonu ve kasap çalışanlarına sahiptir. ellerindeki ürünlerin tazeliklerini takip etmedikleri gibi reyonda kalıp kalmadığını da takip etmezler. hamile olan eşimin canının çekmesi sebebiyle bir kere pirzola alma gafletinde bulundum. artık ürün ne kadardır orada beklediyse dışarıdan tabaklanmış gayet düzgün görünen pirzolaların herbirinin arka kısımları simsiyah çıktı.
    yine aynı reyonda başka bir gün cumhuriyet marka kangal sucuk almak istediğimde reyonda bulunmadığını içeriden getirebileceklerini söylediler. tamam peki dedik fakat getirilen sucuk bildiğin ıslaktı. en son bu akşam şahit olduğum ben tavuk almak isterken kasap reyonundan bir bıçkın arkadaş elinde bıçak ile bağırarak balık reyonunda çalışan birinin üzerine yürüyordu. müşteriler araya girmese muhtemelen bildiğin adam yaralamalı kavga çıkacaktı.

    müşteri olarak naçizane fikrimi belirtirsem sen macrocenter'a rakip olucam diye yola çıkıp hedef kitlen üst sınıf müşteriler ise kusura bakma ama bu kadar kötü hizmet vermeye hakkın yok. illa veririm dersen o zaman oradan o gurmen yazsını kaldır fiyatlarını da %15 kadar indir bir zahmet. çünk bu iş öyle rakipler gibi broşür bastırmakla olmuyor.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap