6 entry daha
  • bir erkekten dinliyorusunuz:

    aldatmayan erkek gerçekten çok azdır. ben hiç aldatmadım diyen erkeklere önce "imkanınız oldu da mı aldatmadınız yoksa hiç denk gelmediniz de mi aldatmadınız" diye sormak isterim.

    ben geçmişte aldatmış ve aldattığından da pişman olmuş birisiyim. diğer yandan aldatmamın sebebini daha sonradan zaten zihnimde bitmiş bir ilişkiyi itraf etmememden kaynaklığındığını da farkettim. ama bunu neden birine yaptım diye sorulacak olursa hakikaten şu an ne kadar yanlış bulsam da o zamanın şartlarına geri döndüğümde keşke ondan ayrılıp önüme baksaydım.

    yani aslında erkekler aldatırken belirli bir mantıkta aldatıyorlar. ben bunu savunmuyorum sadece naçizane analizini sunuyorum. eğer ilişkide bir takım terslikler varsa, düzgün gitmeyen şeyler varsa biz erkekler bunu paylaşmayı pek sevmiyoruz, aslında içten içe alttan alıyoruz karşı tarafı, hatta bunu bazen biz de çok üzerinde durmazsak farketmiyoruz. kadınlar daha detaycı oldukları için herhangi bir aksilik oldu mu bunu hemen konuşuyorlar ve biz o yüzden bunu mu taktın kafana falan diyoruz. ya da ufacık şeyi ne takıyorsun kafana falan.

    işte aslında fark burada. erkekler biriktiriyor kadınlarsa hemen dışa vuruyor. işte erkeklerde biriken bütün bu takıntıcıklar bazen alkolün etkisiyle bazen bir kavga sonrası dışa vuruyor çok şiddetli bir şekilde ve erkek o an kendine o kadar çok bahane üretiyor ki, yaptığı şeyin doğru olduğu konusunda kendini ikna ediyor. ve aldatma olayı gerçekleşiyor.

    bende olan bu şekildeydi. aldattığım için pişmanım. daha sonra ilişkim bitti ve bekar hayatıma devam ettim şu an gayet memnunum. ama bu aldatı bana doğru kişiyi bulmam için çok beklemem gerektiğini öğretti.
976 entry daha
hesabın var mı? giriş yap