6 entry daha
  • --- spoiler ---

    uzayli bir solucan peter parker kilikli bas karakterimizin koluna girerek onu bir tur pussy magnet'a ceviriyor. cocuk da kazandigi bu yeni muttefigin verdigi guclerle adeta bir badboy, gizemli bir delikanli oluyor. e tabi boyle olunca da tanistigi butun kizlar onu unutamiyor. repligi olan dort kizdan ucu buna asik oluyor. kola uzayli parazit girmesinin yan etkisi olsa gerek.

    animesi gayet guzel. sadece su sahne icin bile izlenir: ilerleyen bolumlerde kendisi gibi beyne ulasamayip hostuyla mutualist yasam suren baska bir uzayli parazitle karsilasiyorlar. iki adam* duvara sirtlarini dayamis dururken parazitler de uzamis uzuvlarindan cikan gozleriyle adamlara bakiyor, o sırada bir tanesi "su insanlari hic anlamiyorum bazen" diyor digeri de ic gecirip "ah azizim cok haklisin ben de" diye arkadasina katiliyor.

    karakterler falan sevilesi. peter parkerla miginin ortakligi da eglenceli. ustune bir tutam kan ve vahset de serpilmis baharat olsun diye kivaminda. oooh mis. caponlar hayal gucu konusunda iyiler. en sacma olaydan sonra bile durumu neredeyse anatomi dersi vererek acikliyorlar, vay aminakoyim yok artik dediginiz bir durum daha sonra cok da mantiginiza batmamaya basliyor.

    --- spoiler ---
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap