45737 entry daha
  • şu fatura bu kadar gelmiş, şuna şu kadar ödeme yapmak lazım, buraya para ayırmak lazım, şu da var tutugkhan...

    son 1 saattir bana annem tarafından gelen mesajlar. cevap olarak verebileceğim 2 seçenek var.

    1- bana ait olanları ödedim.
    2- tamam hallediyorum.

    yıllardır bana baktığı, boğazından, giyiminden, kişisel ihtiyaçlarından kesip bana para verdiğini, en iyi şekilde yaşamamı sağladığını bildiğim için düşünmeden halledeceğimi söyledim.

    aldığım cevap, bunları senden para istediğim için söylediğimi mi düşünüyorsun? para falan yatırmayacaksın, sadece söyledim bunu sana.

    anne! evde uyanık olarak geçirdiğim 2 saat boyunca sizinle oturmuşsam ya sağlık ya para konuşuluyor. sağlığın sonu da bir yerde paraya geliyor yani sadece para konuşuyoruz. ne düşünebilirim?!

    ayrıca teyzemin ''sana para da gönderiyoruz, bizden daha ne istiyorsun?'' dediği günü de çok iyi hatırlıyorum. ama nedense benden başka kimse hatırlamıyor ve gayet emin bir şekilde söylenmediği iddia ediliyor. gerçi bunu dile getirmek de benim hatam, ne düşünmüşsem söylerken, ben de olsam kabul etmezdim böyle bir şey söylediğimi.

    yorgunum dediğim zaman, çok çalışıyorsun normal diyorsunuz, size gerçek yorgunluğumu bile söyleyemiyorum. sizi üzmemek için sorunlarımı paylaşamıyorum, arkadaşlarımı görmüyorum, görmek istemiyorum.

    10yıl boyunca yalnız yaşadım, hiç bir eşyam kaybolmadı. yanınıza geri döndüm, sizin için(ama size göre tabi ki o kadın için) 10 yıldır hiç bir şeyimi kaybetmemiş olamama rağmen sizin yanınızda bütün kaybolan eşyalarım ''nereye attıysam veya nerede bıraktıysam orada'' oluyor.

    ben burada yaşamak istemiyorum anne, ne sizinle yaşamak ne de bu lanet şehirde yaşamak istemiyorum. iyi para kazandığım için bu işi yapmak istemiyorum. siz ''oğlum burada şu işi yapıyor'' derken göğsünüz kabarsın diye yaşamak istemiyorum. arkadaşlarım arasında ''şu şirkette çalışıyorsun, biraz hayatından memnun ol'' desin diye çalışmak istemiyorum. ''şu kadar para kazanıyorsun, nasıl paran yetişmiyor?'' sorusuna cevap vermek istemiyorum.

    bilen bilir, ne lüksü severim ne de bitmek bilmeyen isteklerim vardır. istediğim şeyler olur, ne kadar gerekli olduğuna göre üstüne ya düşünüp almam, ya da direkt almam.

    yorgunum anne, yorgunum sözlük, çok sıkılıyorum, gitmek istiyorum, gidemiyorum. insanların kaçış hikayelerini okuyup mutlu oluyorum.

    birini bok varmış gibi sevmek, sevildiğimi hissetmek, aşık olmak istiyorum. belki biraz o insanla beraberken uzaklaşırım düşüncesi daha da çok istememe sebep oluyor.

    yorgunum.
228341 entry daha
hesabın var mı? giriş yap