4 entry daha
  • amatör olmadıkları için bir ticari halleri var evet.
    birine "işi ticarete döktü" demek için o kişinin yola çıkış şeklinin "profesyonel" olmaması ve piyasada tutunmak için böyle bir algının üzerine oynuyor olması gerekli.
    oysa ki sundu bisiklet, henüz insanların kasklarımıza uzaylı görmüş gibi baktıkları, taytlarımızdan dolayı laf atılmayan gün geçirmediğimiz 20-25 sene evvel bir malzeme ya da teknik danışmanlık ihtiyacımız olduğunda tereddütsüz gittiğimiz, gayet de profesyonel yegane adresti.
    şu iyidir-bu kötüdür demeyeceğim, zira herkesin tavrı-davranışı farklı olabilse de sonuçta niyet aynı.
    camiada bu işi yapan insanların sayısı belli, hepsi de kendine özgü disiplini ve son 8-10 yıldır yapılan toplu organizasyonlar ile artık sivil toplum hareketi sayılabilecek bir oluşumun içindeki özellikli bireylerle muhataplar.
    bisiklet üzerinde neredeyse dünyayı dönmüş biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki teknik anlamda nitelikli malzeme satan ve market olmayan, sahibi ile muhatap olabildiğimiz her işletme birbirinden değerli.
    sundu bisiklet de bu isimlerin pekçoğu henüz yokken o sokakta, o adreste duruyordu.
    insanları kazıklayarak kendilerini geliştirdiklerini, sermayeyi yükseltip, yatırımı arttırıp, nitelikli ürün çeşitliliklerini çoğalttıklarını düşünmek pek makul değil ve maddenin doğasına aykırı.
    bir işletme, hele ki de belli bir standartı aşmış bireylerden oluşan müşteri kitlesi ile "hadi ben dükkana girene kazık atayım" desturu ile çalışarak 40-50 kat büyümek bir yana varlığını bile sürdüremez.
    gidin, görün, konuşun, danışın ve gerekiyorsa da yüzlerine karşı eleştirin, iletişime açık, rahat, muhatabını yormayan insanlardır...
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap