2236 entry daha
  • türkiye genelinde basmakalıp düşüncenin egemen olduğunu varsayarsak, hdp'nin barajı geçmesi durumunda büyük bir başarıya imza atacak siyasetçi. istanbul'dan aday olacağının sinyallerini verdi. imralı'nın piyonu mudur, köküne kadar sosyal demokrat mıdır orasını bilemem ama yapılan anketlerde 9-10 bandında olduklarını görüyoruz. 7 haziran seçimlerinde %3 olması gereken seçim barajını aşacak bu gidişle.

    tam bir belagat ustası, su götürmez bir gerçek. otokontrol sahibi de.

    handikapları var, nedir onlar? uzağa gitmeyin çok yakında. chp'nin seçim barajının kaldırılması için adım atmadığını söyledi. halbuki basbas bağıran chp'li vekiller çoktan soru önergesini vermişti. önünde zibilyon tane salı var. ülke gençliğini ilgilendiren konulara daha çok dem vursun. unutmasın, hedef kitlesi şuan gençler ve kararsızlar. chp'nin yerinde saydığına işaret ediyor. halbuki daha geçen günlerde chp belediyeleri cemevlerini ibadethane olarak tanıdı. bu siyaset onun düşüncesiyle çelişir. böyle devam ederse bindiği dalı keser.

    sahillerden hdp'ye destek beklemiyorum yine. trakya'da da öyle bi konjonktür yok. sabah saat yedide uyanıp ekmeğini, cumhuriyet gazetesini alan bir orta yaş kesime ve bırakın hdp'yi, kürt kelimesi geçince bile yüzünü ekşiten bir genç nüfusa sahip. zaten trakya'da tgb'li gençlerden geçilmiyor. akıntıya kürek çeker. redingot giyerek oy kullanmaya giden ulusalcı toplumdan oy alamaz. ama istanbul gibi bi dünyada bohem kesimden, tatlı su solcusu olmayanlardan yüksek bi katkı görecek. buna eminim. seçim kampanyasını merak ediyorum. karadeniz kafatasçılığından bahsetmeme gerek yok sanırım. bahsettiğimiz kelebek etkisini gerçekleştirecekse eğer syriza modeli, podemos ve sosyal reform önündeki en güzel örnekler. haramiler kimsenin hakkını yemesin yeter be!
9126 entry daha
hesabın var mı? giriş yap