70 entry daha
  • ben doğallıktan yanayım diye geçinir durur. ama henüz bu sözüyle yaptıklarının ne kadar çeliştiğinin farkında değildir.
    ağda yapmayalım, etrafta bıyıklı kadınlar, önümüze incir yaprağı takmış anadan ürüyen gezelim, kendisi de duş almasın aynaya bakmasın, yataktan çıktığı gibi gezsin. gerçek insan gibi mağara adamı gibi olsun. al sana doğallık işte denyo, dağ adamı.
    ne ilgilenirsin makyajla mukyujla. erkek böyle şeylerle ilgilenmez sormaz. biz sana diyor muyuz traş losyonu kullanma diye. makyaj bir aksesuardır. kendine verilen değerdir. kendini iyi hissetmek, yüzüne renk gelmesi, gülüşünün daha can alıcı, bakışlarının daha derin olmasıdır. bırak kadın kendini nasıl iyi hissediyorsa yapsın. bari bunu çok görmeyin la kadınlara.

    süslenmek, süslü olmak, bakım yapmak kadının sadece kendine değil aslında karşı cinse de verdiği değeri karşısındaki adama verdiği özeni gösterir. bu yüzyıllardır böyle süregelmiş, bahsi geçen doğanın zaten kanunudur.

    evlenince karın son derece doğal haliyle seni kapıda karşıladığında gözün süslü püslü kadınlara kaymazsa ne olayım. karına burnunu çevirip yüzüne bakmadığın zaman hatırlarsın bu lafları.

    doğallığını şeyyettiğim.
612 entry daha
hesabın var mı? giriş yap