4 entry daha
  • bu başlığı açanın allah belasını versin. zannedersem ilk kez bu kadar net konuşuyorum. senin yaşayanları tenzih etmenle olmuyor bu işler. sen bu pislik inançsızlığını topluma yaydığın için bu insanlara inanılmıyor zaten.

    sen hiç tecavüze uğradığını söyleyen birini gördün mü? ben gördüm. hiç onun göz yaşlarını sildin mi? ben sildim. onlar gözü bantlı m.y'ler (16), t.b'ler (8) değil. onlar insan, onlar kurban. ve senin gibiler sayesinde bir kez daha kurban oluyorlar. inan bana sen onlardan daha aşağılıksın.

    biliyor musun? o kurbanlardan birinin canımdan çok sevdiğim biri olduğunu? 6 ya da 8, kaç olduğunu bile hatırlamadığı bir yaşta orospuçocuğunun birinin anal ve oral zorlamasına maruz kaldığını, yıllar boyu unuttuğunu, genç bir kızken hatırladığında ise kimselere söyleyemediğini, senin gibiler yüzünden kimsenin inanmayacağını düşündüğünü, aynalara konuşup terapi yaptığını, evlenmesine 3 gün kala bakire olup olmadığını kontrol ettirdiğini, sonrasında bakire kurtulduğunu anladığında sevinemediğini, uzun yollar kocasına başına gelenleri anlatamadığı için, yalan mı söylüyorum, kandırıyor muyum paranoyaları yaşayıp eziklendiğini?

    bilemezsin tabi... çünkü sen bunları düşünmekten acizsin. içindeki pisliği yay topluma, bulaştır tabi. bir kurban da sen yarat. sen de tecavüz et.

    sizin ahlak anlayışınıza sıçayım. topunuzun... hepiniz geberin de toplum tecavüzcülerden arınsın artık.

    edit: bana "yok mu yani yalan söyleyenler" diye mesaj atıyorsunuz ya! ne diyeyim size helal ya! oturup tespit mi edelim yalan söyleyenleri? ya da bazıları yalan söylüyor diye doğru söyleyenleri de yakalım. yakalım tabi ya. zaten yanmış, bir de ben yaksam ne çıkar? ne inanacağım orospuya ya? desteğe mi ihtiyacı var? sanmam. kesin yalan söylüyor. acındıracak ya orospu! ne acıyayım. bundan sonra 8 yaşında çocuklara da inanmayacağım. hayal gücü geniş geleceğin orospularının. kesin o da yalan! pardon ya geri aldım tüm sözlerimi. erkekler çok tatlı yaratıklar, yapmazlar öyle şey. hep bu kızların yalanları...

    edit 2: başlık "türk kızı" adı altında genellenerek açılmış, "bazı kızların" şeklinde değil. zaten entrynin de ilk haliyle alakası yok. gerçi öyle dahi olsa aynı şeyleri yazardım. karşılaştığınız türk kızlarının bu yalanlarını bu "türk" ülkesindeki tecavüz, taciz, pedofili vs. oran ve rakamlarıyla kıyaslayınca karşınıza inanmanız için yüksek bir değer çıkacaktır. yalan söyleyenler de çıkacaktır. benim itirazım 2-3 kişi yalan söyleyecek diye bütün diğer kurbanları ateşe atıyor oluşunuz. tecavüze uğrayan kişi "bana inanmazlar"ı zaten düşünüyor ve büyük ölçüde bu korkusundan yetkili yerlere başvuramıyor, ailesiyle paylaşamıyor vs. tebrikler size... 2-3 kişinin yalanını açığa çıkarabilmek için bu başlıkla toplumda "tecavüze uğradım diyen yalan söylüyordur" paranoyası yaratıyorsunuz. bunu yıkmanız gerekirken. sizler istediğinize inanıp inanmamakta özgürsünüz elbette . ben bu noktada sizi vicdanlarınızla baş başa bırakıyorum. kezbanlık mı yapıyorum? ben bir kurbanı, bir masumu tekrar yakmaktansa kezban olmayı tercih ederim.
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap