17 entry daha
  • gelebilecek tüm eksilere karşı hazırlıklı bir yeni evli insan kişisi olarak;

    mobilyaları casada gördük, ama gidip fetih mobilyacılar çarşısında yaptırdık ve rengi koyu kahve. mermer falan var masanın ortasında.
    koltukları kelebek outletten hallettik o da kahve-bordo arası... l değil!!!
    orta sehpa da komplesiyle ahşap... o da kelebek outletten
    kütüphaneyi salonun ortasına koyduk içindeki kitapları hep sık kullanılanlardan seçiyoruz. kpss, üniversite yıllarından kalma ders kitapları vs annenin evinde (gereksizler orada süs olarak duruyor kıyamaz atamazsın kitabı)
    süs eşyalarını kadıköy'de tütsü kokan bir dükkandan aldık, bazıları da tepe home, zara home ve mikasa moordan (indirim dönemlerini bekledik büyük bir sabırla yeterince sabredersen 1/3 fiyatına geliyor)
    bir kısmını da bir antikacı amcadan satın aldık. almanyada yaşıyormuş ve yılın belli zamanlarında avrupayı gezip eski parçaları epey ucuza toplayıp satıyor. sezon kapanırken 1/4 fiyata elindeki malı satıyor. biz de oradan nemalanıyoruz tabi. yeri ayvalıkta yalnız!!!
    duvara yağlı boya tablolar astık. onu da tee ümraniye taraflarında rus ressamların tablolarını oldukça ucuza kapatan bir amca sağolsun ondan hallettik.
    perdelerimizi persan outletten metresi 25 liraya çaktık.. rengi gri. zebralar çok tatlılar ama hayvan olarak!!!
    halı iyi olacak aga mantığıyla yola çıktık. biraz pahalıya geldi doğrusu! stepten onlar ama yine optimumdaki outletinden! 2.500 liralık halıyı 600 liraya satıyor koçerolar.

    yaşam kuracaksan içinde rahat edebileceğin, özgün ve senin zevkini yansıtan ve çok çok beğendiğin parçalar seçeceksin. ev eşyası yıllarca seninle birlikte yaşayacak. iyi düşün alırken ve ucuz olana değil içine sinene koş. orası isterse 2 yıl boş kalsın ama gönlüne göre olsun!

    oohhh bugün de sürüden ayrıldık çok şükür.

    vurucu bitiş;
    zikea'nın 2 yılda yamulacak dandik mobilyalarına para verecek kadar zengin değiliz...

    buraya kadar eksilemeyen arkadaşım için gelsin: kendimi ne kadar da farklıyım diye övmedim yeni evli çiftlere yer yön göstermeye çalıştım bu eserimde (hoş beyaz l koltuğum yok diye sevinmedim mi sevindim yalan yok) mersi.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap