33 entry daha
  • bu illet için geçtiğimiz hafta yine kafayı kırıp bi doçent'e gittim. sorunun geçmişini ve 2009 yılındaki ameliyatımı anlattım ve geniz akıntısı ilettinden kurtulamadığımı ilettim. sonuç olarak aşağıdaki yine o bilindik ilaçları verdi ve "bunları 1 hafta kullan, haftaya gel bt çekelim" dedi.

    - augmentin 1000mg
    - levmont
    - nasacort
    - perebron
    - kloroben

    şu anda süreç bilinen ve öngördüğüm gibi devam ediyor. cumartesi gidip bt çektireceğim. bakalım sonuç ne olacak. gerçi tahmin ediyorum elime birşey geçmeyeceğini, yine bir ton para ödeyeceğimi ama.. neyse.

    2016 aralık itibariyle ekleme;

    bu doktor falan işe yaramadı tabi, bir sürü test, harcanan paralar vb. bu illet devam etti. yalnız şöyle bir gelişme oldu, mayıs 2015'te üşüttüm ve zatürre başlangıcı teşhisi konuldu. 15 gün yattım, 15 gün boyunca 12 saatte bir augmentin ve adını hatırlayamadığım baska bir antibiyotiği (amoklavin olabilir) çift dikiş kullandım . zatürreyi atlattığımda bir de baktım ki geniz akıntısı da %60-70 oranında gerilemiş. şu an bu gerileme durumu devam ediyor. yalnizca grip/nezle oldugum zamanlar aziyor. onun disinda azaldi diyebilirim. ilaclarla falan bir ilgisi mi var, tesadüfen denk mi geldi hicbir fikrim yok. siz evde denemeyin.

    28 mart 2017 ekleme;
    gerileme durumu devam ediyor. grip/nezle oldugumda artiyor sadece, bunun disinda yok denecek kadar azaldı.

    10 nisan ekleme:
    sivaslıyım. iş nedeniyle kayseri, sivas vb. çok sık gidiyorum. son 2 yıldır farkettim ki bu şehirlerde, iç anadoluda karasal iklimde hiç geniz akıntım olmuyor.
145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap