• geçen gün biri isteyince kullandığım yöntemin de yer alacağı ve herkesin faydalanması için bir veritabanı oluşturması bakımından açılışını yaptığım yollardır. önceki gün annemden istemiş, annem de bana söyledi. söylediği andan itibaren düşünmeye başladım ve iki saniye sonra aklıma bu geldi. bu arada eski toprak olduğumdan aramaya inandım ama bulamadım benzeri başlık.

    - merhebee. ya sizin annenizden istemiştim de geçen gün bilmediğini söyledi.
    + hıı evet. bizim modem kablolu cnm yaa...:/
    - nassı yani? (kablosuz özelliği olmayan modem nedir bilmiyor, görmemiş)
    + yani kabloyla bağlanarak sadece bilgisayarın (elinde telefonu sallayarak istiyor şifreyi) kullanabildiği modemlerden. eski tip. çok eski.:/
    - heaa. peki. iyi günler.
    + çat!*success kid edasıyla yumruğu yapıp kapıyı kapatır*

    sizin de yaratıcı ve başarılı olmuş veya olacağına inandığınız yöntemleriniz varsa lütfen paylaşın işte amk.

    not: kapıyı kapattıktan sonra başka hiçbir şeyle uğraşmanızı gerektirmeyecek en garanti yöntem bu veya şifreyi vermeden gönderdiğiniz benzer yollar. çare yok. gidip eşşek gibi para verip kablo ya da sırf interneti kullanmak için bilgisayar alamayacağına göre (kablo alayım dese bile ''ethernet portu sadece bir tane maalesef. yani sadece bir kablo bağlanabiliyor.'' derim. zaten splitter falan bilecek kapasitede olmuyorlar. onu da teklif edemez bu çağda pek kablolu modem kalmadığını bilmiyorsa. askjdnaknd) bence çogzel yöntem bu.

    edit: bazı arkadaşlar ''kablolu modem ağ sinyali vermez ki zaten.'' demiş. şimdi şöyle arkadaşlar; benim modemim kablolu değil. o kısım yalan. kablosuz modem kullanıyorum ve bu kadın da ağımızın adını bilmiyor. yani ''aha ahmet bey'in ağı. komşuymuş, gidip alayım.'' gibi bir durum yok. kendi bilgisayarımdan güçlü-zayıf 15-20 tane ağ falan görüyorum ben. bu vatandaş da onlardan biri illa ki bunlarındır deyip gelip isteyen bir tip. yani benim dediğim olay kısaca şu ''benim ağı sen orada göremezsin bile kadın. yayın yapmıyoruz biz.'' anladınız mı şimdi?

    ayrıca üşendiğimden açıklamaya girişmediğim (başlık açmamın amacı zaten insanlar girsin bunları bir saat hepsini ben yazmayayım idi) ssid adı gizlemek, ayrı kanal açıp hızını sınırlamak, mac filtreleme vb. sayısız yöntemler de düşündüğüm üzere detaylıca sıralanmış herkesçe. teşekkür ediyorum üşenmeyip paylaştıkları için.

    wi-fi paylaşımını destekleyip örnekler verenler bir yana, türkiye'de wi-fi paylaşımının başkalarının yaptığı indirmeler vb. eylemler dolayısıla dertsiz başınıza iş açıp mahkemelerde sürünmenize sebep olmaktan kaçınmanız için gelen ciddi uyarıları da dikkate almanızı önerir, hayatta başarılar dilerim.
2563 entry daha
hesabın var mı? giriş yap