199 entry daha
  • merhamet dizisinden sonra burçin terzioğlu nun oyunculuğuna iyice bayıldığım için izlemeye başladığım dizi.
    karakterler ve cast seçimi gayet iyi olmuş. izlemeye değermiş, brava necdet!

    --- spoiler ---
    konu icatlar ve keşifler...

    poyraz : "isacım, benim babam mucitti"
    isa : "hadi yaa, neyi keşfetti?"
    poyraz: "hayal kırıklığını! "
    --- spoiler ---

    zülfikar ve sefer'li sahneler daha çok olmalı. hatta poyraz'ı da kankaları yaparlarsa ovv muhabbet olsun, gönüller coşsun.

    zülfikar'ın rakı masasında selfie ile imtihanı

    --- spoiler ---
    zülfikar : "ben selfie olayına karşıyım. çünkü selfie dediğin şey ; kapitalist, emperyalist sistemin bize dayatmasından başka birşey değil. ne demek selfie? ben demek, ben. ben diyo yani, ben, ego.. bunu neden oscar'da patlattılar usta? çünkü dünyaya bir msj vermek istiyorlardı ve aynı anda vermek istiyorlardı. peki neydi o mesaj? kendini sev, kendine aşık ol, kendinden başka hiçbir şeyi önemseme..yani diyo ki toplumu önemseme, toplumun diyo bi önemi yok, toplumu boşver, diğer insanları önemseme diyo, bireyleri önemseme diyo, kendinden başka hiçbir şeyin önemi yok diyo. yani diyo sen tok musun? şahane! yat uyu.. ama diyo dünyanın başka bir yerinde bir çocuk açlıktan ölürse sakın önemseme diyo, önemli değil.. sen diyo yediğin yemeğin fotoğrafını paylaş diyo, ben diyo yani ben-ben-ben. ulan ben diye diye öldürecekler bizi lan!"
    --- spoiler ---

    çocuğunu döven babaya hönkürürken sosyal mesajlar veren zülfikar :

    --- spoiler ---
    "sen o çocuğa vurdun ya, n'oldu biliyor musun? kendine olan güvenini kaybetti, toplum içindeki saygınlığını kaybetti. bunları geri kazanmak için n'apacak? şiddete başvuracak, it olacak, uğursuz olacak, katil olacak, hapse girecek. niye??? senin gibi hayvan bir babası var diye..."

    "lütfen 1.seçenek için gözlerinizi bir, 2.seçenek için gözlerinizi iki kez kırpın."
    --- spoiler ---
6269 entry daha
hesabın var mı? giriş yap