4 entry daha
  • endişeye mahal vermemek için açıklamak isterim.
    birileri sağolsun yetki vermiş, kanalları istif ediyoruz (bkz: #49121339). kanallar sekmesinin en altında başıboşlar* seçeneği var ve düzenlemesi zor olan bu. çünkü yeterince açıklayıcı kanal mevcut değil, haliyle ya yanlış öneride bulunabiliyorsunuz, ya da pas geçip diğer başlıklara bakıyorsunuz. ben düzenlemeleri yaparken benzer başlıkları öneren eski yazarları referans alıyorum, benim gibi yenilerin önerileri göz ardı edilebilir. her konuda öneri yapmak doğru değil, yapmadığımı ispat edemem o ayrı.

    anket başlığını bitirmeye çalışmamın sebebi, 'sayı yapmak' değil, anketleri tespit etmenin kolaylığından kaynaklı. zihni sinir icadımı açıklayayım. ara sekmesine anket olacağı 100 metreden belli kelimeleri yazıyorsunuz ve bitmez mesaiye başlıyorsunuz. birden fazla kanal önerisine sahip başlıklar da yok değil ama anket olmaları çok yüksek ihtimal.

    anketleri bitirmenin kime ne faydası var? mesela anket kanalını görmek istemeyen kullanıcı için büyük nimet. çünkü sadece moda veya sadece siyaset kanalını da seçmiş olsa, hali hazırda başıboş olan anket başlıkları sol frame'de gözüküyor.

    eh, bi öpücüğü hakettim sanırım sedat.

    örnek kelimelerim:

    alternatif (alternatif akımı* tenzih ederim)
    yazarların (edebiyat kanalı yazarlarını eleyerek tabi)
    ingilizcesi
    aradığı
    mantık hatası (bu biraz çetrefilli, anket olmayanlar çok)
    akla gelenler
    tavsiyeler

    ey romalı kardeşlerim, el atında azalarak bitsin bu anket.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap