6 entry daha
  • özgecan aslan'ın katil zanlısı, birkaç saat önce yakalanmış. ilk ifadesinde özgecan'a tecavüz etmek istediğini, direnmesi üzerine boğazını keserek öldürdüğünü ve cesedi ortadan kaldırmak için babası necmettin altındöken'i ve arkadaşı fatih gökçe'yi çağırdığını, daha sonra özgecan'ın cesedini önce yakmaya çalıştıklarını, sonra da cin deresi'ne attıklarını itiraf etmiş.

    umarım iki ayağının üzerinde son duruşu bu olur

    şimdi ben özgecan'ın başına gelenleri neden tekrar yazdım? herkesin aklına iyice kazınsın diye, olur da bir gün bunların ailelerinden birine denk gelirseniz bilin diye.

    itirafını okuduktan sonra kendimi "umarım tecavüz edememiştir, sadece öldürmüştür, özgecan çok acı çekmemiştir" diye bozuk plak gibi sayıklarken buldum lakin o işin o kadar basit olduğuna asla inanmıyorum.

    kendisinin ve suç ortaklarının (eğer bu hilkat garibesinin ifadesi doğruysa bile, tecavüz girişimi ve cinayete karışmadılarsa bile) şurada bahsi geçen her şeyi misli misli yaşamasını diliyorum: (bkz: #49152717)

    edit: ben intikama çok inanan biriyim, öyle ki bazen şu pasajı okurum sakinleşmek için (bkz: #643234). ama bu kez özgecan'ın ailesini düşünüyorum ve diyorum ki, intikam kimsenin, tanrının bile değil, sizindir.
341 entry daha
hesabın var mı? giriş yap