• (bkz: ryan mason/@ceyar i kim vurdu)

    tottenham hotspur forması giyen 1991 (23) doğumlu vasat merkez ortasaha.

    ryan mason, yani mason olduğu için bu sezon (2014/15) yahudi lobisi tarafından tottenham hotspur'de yavaş yavaş ilk onbire kaynatılan geleceğin ingiltere başbakanı şahsiyet.

    goygoyu bırakırsak; 8 yaşında tottenham hotspur tesislerinin kapısından girmiş, ancak a takıma anca 23’ünde (2014/15; bu sezon) çıkabilmiş bir oyuncudur. bu yaşına kadar yeovil town, doncaster rovers, millwall fc, swindon town gibi tırt alt lig takımlarında sürtmüştü.

    bu sene ise yeni tottenham hocası genç mauricio pochettino, mason'u direkt ilk onbir oyuncusu olarak kullanıyor. bence gereksiz bir aksiyon bu; keza oyuncu bu seviye için yeterli olmayan, sönük bir performans gösteriyor. 'daha da ısrar etme poşetçiğim' diyeceğim de incelikli bir hoca olsan da böyle ryan mason, (bkz: moussa dembele/@ceyar i kim vurdu), (bkz: nacer chadli/@ceyar i kim vurdu) gibi geçersiz topçularda gereksiz yere ısrar etmek gibi dallamalıkların da var işte. mason'a dönersek, kendisinden bir nane olmayacakmış gibi duran genç oyuncuya kariyerinde başarılar dilerim. premier lige tutunmaya çalışan takımlar, er ya da geç kendisinin elinden öper zaten.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: tottenham hotspur/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap