2 entry daha
  • eğer ozgecan'dan önce buna benzer bir yazı yazmış olsaydı, beren sen kocaman bir kezbansın yazıları doldururdu buraları. turk kızlarındaki beni sikecekler korkusu üzerinden komiklikler yapılırdı. şeftaluğ gibu amcuğum var benu sikecukler bakınızları verilirdi. kenan iyi sikemiyo galiba dellenmiş kadın diyenler olurdu.

    ....ve niceleri yazılırdı. şimdi bir tanesini bile yazamazlar. yazamazlar çünkü ozgecan'ın ağırlığı hala omuzlarında bunların. ne zaman o yük hafifledi başlarlar yine kadın üzerinden aşağılık komikliklerini yapmaya.

    ekleme: oynadığı dizide kocasını aldatan kadının yazısıymış. bak o konuda halid ziya uşaklıgil'e ben de çok kırgınım. öyle kitap yazarsa böyle diziler çekilir. sonrada bunlardan etkilenen 3-4 yaş zeka kapasitesine sahip +20 yaşındaki gerizekalılar yaptıkları vahşetlere kılıf uydururlar. bilal'e anlatır gibi anlatıyorum: onlar senaryodan ibaretler,gerçek değiller, çekimler bitince herkes evine sağlıklı bir şekilde gidiyor. eğer bir sevişme ya da tecavuz sahnesini izlerken içindeki manyağı ortaya çıkarıyorsan ve bunu ben de yapmalıyım diyorsan, toplumun huzur ve refahı için gözünü seveyim sen ne kitap oku ne film izle ne de tv seyret.

    gerçek hayatta suç işleyeni değil de dizilerde, gerçek olmayan yaşamlarda rol yapanları eleştirmişler ya. ben ve benim gibi düşünenler mi bazı şeyleri anlayabiliyor, biz mi çok zekiyiz yoksa karşı taraf mı ileri derecede gerizekalı çözemedim.
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap