3 entry daha
  • evleniyor musunuz? şöyle güzel bir kır düğünü yapalım, eğlenelim coşalım mı diyorsunuz? bahar country'de mi karar kıldınız? ahahhahahah. geçmiş olsun.

    kır düğünü için istanbul'da bir çok seçenek var. sarıyer-bahçeköy yolunda da en az 3-4 yer var bunun için. bahar country de bunlardan biri. du anlatim: düğün burda oldu geçen yaz. yemeği, süslemesi, after party falan derken 50 kaat gitti. cumartesi günü ve yaz olması fiyatın yüksek olmasında etken. neyse gelelim konuya. düğün günü yağmurluydu bizim. kır düğünlerinin en kötü olayı yani. he eğlenmedik mi? güldük, çoştuk güzel geçti. lakin güzel geçmesinin sebebi bahar country değil bizdik. o ilk başta göstermeye çalıştıkları kurumsallık düğün günü kendini başıboşluğa bırakıyor. bi kere muhattap yok karşınızda. koymuşlar bi kadın oraya ki o da 10-11' de evine gidiyor ailesine doğal olarak. siz garsonların şefiyle başbaşasınız.

    akşam 7'de olan düğün için 5-5 30 arası geldik mekana. fena yağmur yağmış. ulan bi baktık bütün masalar sandalyeler leş. batmış. dedim kardeşim niye önlem almadınız. e tahmin edemedik bik bik. filmlerdeki gibi hemen geriye dönüyoruz.

    düğün öncesi

    - biz zaten hava durum tahmini programıyla çalışıyoruz, hiç bir sıkıntınız olmaz, yağmurlu olsa dahi gereken bütün önlemler alınır.

    dönüyoruz düğüne.

    dedim değiştirin bütün örtüleri cart curt. başladılar değişime ki saat 6 falan. sonra dediler üstlerini kapatalım mı masaların. o an her şey bana kalmış anasını satim. kapatma desem duracak öyle. kurumsallığa gel. bütün önlemler alınıyodu hani? neyse dedim kapatın nolur nolmaz ki akşam boyunca hafif de olsa yağmur yağdı. kapatmayın desem 400 küsür kişi ıslanacak bütün akşam. şaka gibi la. :) saat 7 olmuş, davetliler geliyo ama hala bi koşturma, masaların üstüne büyük şemsiye vari şeyleri taşıma derdi var. rezillik bildiğin.

    düğün oldu bitti, after party'ye geçtik kapalı mekanında. orda eğlendik içtik sıçtık vs.

    daha bir sürü şey var anlatabilceğim aksaklık bakımından, sıkıldım yazamicam daha. özet geçeyim. olur da du lan ne yazmışlar hakkında diye bu başlığa geldiyseniz eğer şunu okuyun ve direk silin burayı kafanızdan. uğraşmayın. event garden falan var ona bakın. benim canım sıkıldı sizinki sıkılmasın. öpüyorum.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap