1 entry daha
  • pole dance derslerine katildigim studyo. sanayii sitesi icinde, mor kapidan girip hic beklemediginiz bir ortam ile karsilasiyorsunuz.

    egitmenler tatli insanlar ve anladigim kadariyla birbirleriyle iyi arkadaslar. rahat bir ortam ve eglenceli.

    yalniz, ozellikle en son yaptiklari zam ile, pahali. 2 ders 290 veya 300tl an itibariyle. boston'ta groupon uzerinden 10 dersi $99 dolara alabiliyordum mesela. diger pole dance studyolarina gore ucuz olduklarini soylemislerdi, istanbul'daki diger studyolari bilmiyorum o yuzden yorum yapamiyorum.

    ek olarak, isinma-dance-soguma derken, isinma ve soguma kisminin hakkini verince dans kismi eksik kaliyor bence. yine yurtdisinda gordugum studyolardan esinlenerek soyluyorum, dersler 15 dakika uzatilabilir, boylece hepsine daha rahat yer kalabilir, dans kismi sikismis olmaz.

    ve diger bir sorun, 4 ders aldiniz ve studyonun musait oldugu bir zamanda ugrayip kendi basiniza antreman yapmak istediniz diyelim. bunun icin de saatine 25tl istiyorlar-dogru hatirliyorsam. yarim saat-40 dakika derse 60tl verdikten sonra bir de kendi kendime antrenman icin bu fiyati verecek olmak cok geldi. aylik ucrete 4 ders + 2 ucretsiz kendi basina antrenman seklinde studyoyu kullanma hakki taninabilir, mesela.

    pole dance egitmenleri cok tatli, bilgili ve islerini bilen insanlar ama bu haliyle surdurulebilir degil benim icin pole dance ne yazik ki.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap