1 entry daha
  • ermeni tehciri ve sözde soykırım iddiaları:

    (bkz: ovannes kaçaznuni) taşnak partisi kurucularından ve ermenistan'ın ilk başbakanı olan adam şu kitapta anlatır kendilerinin ne naneler yediklerini ve sonrasında yaşananları:
    (bkz: taşnak partisi'nin yapacağı bir şey yok) bu kitap avrupa'da sansüre uğramıştır, kütüphanelerden toplatılmış, türkiye'de bile değinilmiyor doğru düzgün. taşnakçı ermenisan başbakanına inanmayanlar -ki zaten bilmiyorlar da - gidip ideolojik soykırım iddiasından bahsediyorlar.

    incelemek isteyenler otursun okusun biraz. akademik bir çalışma var ciddi: rus arşivlerinden
    (bkz: 150 belgede ermeni meselesi) ; mehmet perinçek

    sen kalk savaş zamanı düşman rus çarlığı ile anlaş, milletin evine saldır, köylere kasabalara gir. erkekleri savaşa gitmiş kadın ve çocuklara musallat ol. sonrasında türkler, kürtler bize saldırdılar, osmanlı bizi zorla göç ettirdi, giderken biz öldük, geride kalan varlıklarımıza el koydular, soykırım var diye bas bas bağır. sen bunları bugün savaş zamanı çoook insan hakları olan ülkelerde yap bakalım sana ne yapıyorlar, göç mü olur yoksa kurşuna mı dizerler orasını sen düşün. hangi ülkede, özellikle de savaş zamanı düşmanla anlaşarak kendi vatandaşına, kendi ülkene silahlı saldırıda bulunabilirsin? günümüz çağında bunu yapanları hain olarak kurşuna dizerler, savaşa devam ederler. senelerce paşa gibi yaşadın osmanlı'da kim dokundu sana, kalkmış tarihi sömürgecilik ve kölecilik olan batılı devletlerin desteği ile soykırım diye bağırıyor. soykırımın alasını sen bilirsin, sen yaptın asıl katliamı. hocalı katliamı nedir? karabağ hâlâ işgal altında! gidin bunlarla uğraşın.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap