13 entry daha
  • sonkar oto avcılar, toyota auris'ciğim için her yerde 1 tl yazılan atık giderimine 11 tl yazmıştı.

    dahası, motorun etrafındaki kirlere bakarak "motor yağ sızdırıyor, bu şekilde giderseniz 2 aya aracınız ayvayı yer" ayakları yapmalar... neymiş motor yağ eksiltiyormuş da, ben yolda giderken yağı her an bitebilirmiş, motor yanabilir ve bana 10binlerce lira maliyet çıkarmış da diyerek bana 2000 tl'ye motor bölgesini komple düzeltip temizleme faturası çıkardılar. tabi yaptırmadım.

    ha bak şimdi aklıma geldi, 2000 dedikten sonra "bizim burda bir ustamızın sanayide dükkanı var, orada yaptır. yetkili toyota ustasına uyguna yaptırmış olursun" dediler. adamın dükkanına gittim, o da 900 lira çıkardı. yapılacak diğer bütün işler hariç.

    sonra gittim, motorun yağ seviyesine bile bakmayı bilmeyen biri olarak olayı keşfettim, çubuğu soktum çıkardım 10 santim yağ var nerdeyse. sonra bir sabah işe gelince aracı düz zemine bıraktım, akşam ayrılırken arabayı oynatıp altına baktım bir damla bile sızdırıp yere damlatmamış. haliyle gittim 100 liraya bir bidon yağ aldım. ustaya gidip değiştirttim. sanayide bakımını da 300'e yaptırdım.

    tanım: sıfır ve garantili araç almaktan soğutan hadise.
264 entry daha
hesabın var mı? giriş yap