137 entry daha
  • biliyorum; bu basliga "acaba"larla geldin canim kardesim, bunu daha once ben de yaptim zira. hem de o kadar siddetli bir atak gecirmistim ki. 7 gun boyunca toplasan 10 saat uyudum, 1 haftada 5 kiloya yakin verdim, yemek yiyemedim, uyku uyuyamadim anlayacagin.

    agustos 2014'te baslayan bu cilem en fazla 10 gun kadar devam etti, cunku yardim aldim. hangi ilaci kullandigimi yazip sana "e doktorum bana baska verdi, ise yaramaz mi?" tereddutunu yasatmayacagim, kusuruma bakma.

    sadece bir seyden emin ol; bal gibi iyileseceksin. senden tek istedigim bir yola girdigini kabullenmen ve itaat etmen. tedavi surecinde sana bir ilac verilecek ve o seni iyilestirecek. sorgu sual yok arkadasim. baskasina obur ilac yaramis olabilir, bu da sana yarayacak.

    bak ben saglikciyim kardesim, insan denen makineyi az cok biliyorum. evet sen bir makinesin, bir donanimin duzgun calismiyor. dogru dokunusla calisir hale gelecek. nokta. biliyorum icinden "yaramazsa ne hale gelirim, dayanamam" diye geciriyorsun. o duyguyla savas. neydi? bir yola girdin. donusu yok.

    cevrende "disari cik, gez, dolas, zorla kendini bi'seyler ye" diyecekler; dinleme! senin bacagin kirik, kirik bacakla kosulur mu hic? kosmayacaksin. "her seyden nefret ediyorum, bi'sey yapmak istemiyorum" mu? evet. o zaman bi'sey yapmayacaksin. cunku o kirik bacak iyilesecek. ilaclar senin alcin olacak. sonra ister alciyla gezersin, ister cikartirsin.

    ne olur biraz daha dayan. at gozlugunu tak; dayan. ufuk aydinlik. dayan guzel kardesim. sana guveniyorum. sen de kendine guven.
3527 entry daha
hesabın var mı? giriş yap