5 entry daha
  • tasarımı güzel bir site.

    ayrıca bir çok ülkeye ihracat yapıyor. sadece bu yönüyle bile takdir edilir. çünkü sırtını devlete dayayan ve sadece bürokratlar ile arası iyi olduğu için milyon dolar kazanan adamlar var.

    neyse azıcık da eleştirim. sitede bir tanıdığım için kıyafet bakacaktım. biraz osmanlı motifleri olan ama ince işçilik isteyen bir şey bakıyordu. bu sayede bol bol gezdim. tesettür kıyafeti dikenler arasında bu tarzı iyi yansıtan kimse göremedim. yok hani kıyafetin bir köşesine tuğra basmak kültürel motif olmuyor. oluyorda, kaliteli ve ince işçilik olmuyor.

    sanırım sektör yeni ve yeni yeni bu işi öğreniyorlar. o yüzden tarz adı altında ne akıllarına geliyorlarsa dikiyorlar. piyasa da talep olunca da göze batmıyor. tahminim piyasa doygunluğa ulaşınca insanlar gerçekten tarz ve felsesi olan kıyafetler bakacaklar. o basamaktan sonra da gerçekten tarzı olan ve felsefe katanlar markalaşacak. çünkü genelde böyle olur.

    not; hele ki steam punk ve osmanlı sentezi bir şey dikerlerse dünyada kült olurlar. çünkü yapan görmedim. ya da yüz sene sonra falan anca.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap