8114 entry daha
  • başının etini yemek deyimi meğer peygamberdevelerinden yani mantislerden esinlenilerek dilimize yerleşmiş... bu deyimi erkekler kadınlar için kullanınca yerinde oluyor.

    öncelikle çiftleşme sürecini anlatalım:

    1-er kişi ormanda yürürken bu hanımın dans ettiğini görüyor.
    2-usulca kıza yanaşıyor ve kız ben seni yirim diyor.
    3-buna karşılık dişi de erkeğe asıl ben seni yirim diyor ama erkek pek anlamıyor.
    4-erkek sevişmek istediğini açıkça itiraf edince dişi nazlanarak inş cnm yaa diyor.
    5-derken biraz daha yakınlaşıyorlar, dişi de dayanamıyor artık ve halvet oluyorlar (+18)

    bundan sonrası buruk kısım.

    bildiğiniz üzere mantis dişi bireyi çiftleştikten sonra erkeğini yiyor. seks sonrasında belki de sırf erken boşaldığı için karısının kaslı kolları tarafından kıskaca alınıyor. hayal kırıklığına bakar mısınız.

    erken boşalma dedik ama kime göre neye göre erken? tabi erkek açıklamaya çalışıyor, olmuyor. her demet zalım felek sineme dokunma benim, diyor ama dişi kararlı. dişi aç. dişi sinirli. yalvarmaları boşuna gidiyor erkeğin. dişi başlıyor paça tuzlama kokoreç bölgelerinden erkeğini canlı canlı yemeye. erkek acıya dayanamıyor ve son enerjileriyle kaçmaya çalışıyor. başaramıyor. erkeğin hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor. bu sırada dişi erkeğin mücadelesine sinirlenip sikerim senin belanı herif diyor ve vücudunu bırakıp kafasını yemeye başlıyor erkeğin. vahşete bakar mısınız... sorsan 7/24 dua ediyoruz elfamdulillah der. neyse kafa bittikten sonra kalan taze vücudu sessizce ve iştahlı şekilde yemeye devam ediyor. yazık lan. bir erkek için gerçekten çok elim bir gün.

    kafası yenmiş erkek mücadele yeteneğini kaybediyor doğal olarak. teslim oluyor. bir nevi haklısın hayatım diyor bütün iç ve dış organlarıyla; son kez. başımın etini yedin karı, daha sana ne yapayım, diyor. yedin bitirdin beni diyor. bittim ben diyor.

    tükendi nakd-i ömrüm, dilde sermaye olan bir ah kaldı, diyor.

    (edit: fotoğraf adresleri)
33500 entry daha
hesabın var mı? giriş yap