4 entry daha
  • 21 km'de kisisel en iyi derecemi yaptigim organiasyon. (1:59:19)

    bile bile, goz gore gore hata yapip hizli basladim, 15k sonrasi tempomun icine sictim, ama en sonuda ilginc bir sekilde hedefledigim zamanda bitirdim. neyse ki son 1 km hafif yokus asagi ve finish yazisi taa uzaktan gorunuyor ki insan gaza geliyor kosarken.

    yaris otoyolun kenarinda baslayip bittiginden, start-finish'te hic seyirci yoktu. keske boyle merkezde filan baslasaydi. gerci sehir icinden gecerken de ortalikta pek bi cosku yoktu, biz bize kostuk sanki. daha once katildigim bozcaada yarislariyla kiyaslarsam eglence kismi eksikti.

    gogus numarasi ve kosu ciplerini gidip bir avm'den almak zorunda olmak acayip sacmaydi. oncelikle trafikte 2 saate yakin zaman harcadik, yorulduk. ıkincisi, yahu bir sehir maratonu yapiyorsunuz, sehirin merkezinde bi stand filan acin, taa ebesininkindeki avm'ye gonderdiniz milleti. bir de avm'yi zorla gezdirmek icin gogus numaralarini en alt katta, kosu cantalarini en ust katta veriyor cakallar.

    onun disinda parkur cok guzel cidden. antalya zaten guzel bi sehir. gene gelinir, gene kosulur. yalniz, cumartesi sabahtan degil de, mumkunse cuma geceden varmak mantikli cunku cumartesi gunu havaalanlari + avm insani fazla yoruyor. cok taktim bu avm'ye.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap