30 entry daha
  • burdaki yorumların aksine mükemmel bir film.kişisel gelişimin sadece kitabı olmaz,olmamalı.filmi de olur,olmalı.ama bu filme sadece kişisel gelişim gözüyle bakmak çok yanlış.evet kişisel gelişimle ilgili çok güzel şeyler var.her şeyden önce affetmenin önemine değinerek alkışı hakediyor.ama sadece kişisel gelişim demek büyük bir hakaret!filmde sadece kişisel gelişim yok..kadına şiddet de var toplumsal dayatmalar da var ruhsal yolculuk da var.-ki rüyalar kişisel gelişimle ilgili olsa da başlı başına bambaşka bir konu benim için.bizim için bir rehber , rüyalar.

    filme gelecek olursam; cidden ilk oyunculuk deneyimin mi bu esra inal? eğer öyleyse sana ayakta alkış! 'okuma provası mı o da ne?' diyen birini böyle bir performansla izlemek cidden çok şaşırtıcı,çok harikulade.gerçekten ilk oyunculuk deneyiminse helal sana!!! kendini oynamak kolay gibi gözükse de yaşanılan şeyleri tekrar yaşamak ne kadar zordur kimbilir?.. ve tüm yapılanları affetmen...'esra bunları affettiyse herkes affeder 'dedirtiyor cidden.filmden daha çok esra inal a değindim çünkü ben bu kadına hayran kaldım!

    filmdeki efektler de müthiş.ömer faruk sorak'ı da ayrıca tebrik etmek gerek.ve böyle şeylere azıcık ilginiz varsa izleyince asla pişman olmayacağınız bir film.gidin izleyin ve esra'ya hayran kalın diyorum!
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap