4 entry daha
  • midpoint'in steakhouse spinoff'u olarak sinifta kalmis mekan.

    zira bugun aksam yedigim rib-eye var olmayan bir teknikle bilincsizce pisirilmisti. bir kismi rare bir kismi cig, bir kismi mekanin isminden dolayi sanirim welldone bir kismi mediumdu. marinasyon epey kotuydu, gene etin bir kismi hayli tuzlu bir kismi tamamen tuzsuzdu. butun bunlari belirttigimde garson kemige yakin yerler az pisiyor vs. karsiligini verdi. kemik tarafi daha az piser de tamamen cig olmaz neyse ki t-bone istemedim, demedim. hemen yandaki gunaydin yerine burayi sectigime biraz pisman oldum sadece.

    bir de zaten adi rib-eye diye yaninda koca bir kaburgayla servis etmen gerekmiyor, hele ki kemikli et pisirmeyi bilmiyorsan. bildigin antrikotu kalin dilimleyeceksin o kadar. normalde bir yemek elestirmeni kafasinda gittigim mekanlara yorum yapmam burada ama "etciyim ben" diye acilan mekanlarda et pisirmeyi bilmeyen adamlarin olmasi kadar sacma bir durum yok.

    bunun disinda visneli tarti cok iyi, sirf onun icin gidilebilir. daha once denedigim kadariyla pizzalari ve hamburgerleri de fena degil. ama et icin asla tavsiye etmiyorum. gunaydin ve butcha gibi mekanlarin yaninda, bu mekanlarin harika olmamasina ragmen, welldone sinifta kaliyor.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap