8 entry daha
  • cok dusundum, uzun uzun arastirdim, en sonunda kendisinden iki hafta once fusya bir adet edindim.
    hazir paraya kiymisken, bir de guzel temizleyici alip onunla kullanayim istedim. halihazirda kiehl's in white clay temizleyicisini kullaniyordum ve o granullu oldugu icin clarisonicle kullanamayacaktim cunku. la prairie'nin kopuk temizleyicisini onerdi sephora'daki kiz. zaten markayi merak ediyor, ama gereksiz pahali buldugum icin pek yanasmiyordum, batti balik yan gider diyerek onu da aldim.
    benim genel sorunum nemsiz ama yagli bir cilt, kucuk ama tikali gozenekler, cildimdeki leke gibi olmayan renk esitsizlikleri idi.
    ıki haftadir aksamlari la prairie temizleyici ve clarisonic ile cildimi temizliyorum. sonrasinda da kiehl's in white clay tonigini ve midnight recovery serumunu suruyorum ve yatiyorum. sabahlari ise clarisonic olmadan eski cilt bakimi rutinime devam ediyorum. kiehl's temizleyici - tonik - nemlendirici.
    soyle soyleyeyim, ilk bir hafta benim cildimde biraz kusma yapti clarisonic. biraz sivilcelenme problemi yasadim. ancak ikinci hafta itibariyla tamamene yakin oranda gecti sivilceler.
    bendeki etkisi asiri temiz bir cilt, bir aydinlanma, siyah noktalarda azalma, daha az puturlu gorunume sahip gozenekler seklinde oldu. kisacasi, yuzum bebek poposu kivamina cok yakin.
    cok agir makyaj yapan bir insan degildim zaten, kiehl's in bb kremi, allik ve rimelden ibaret bir makyaj rutinim vardi, clarisonicle ikinci haftamin basinda o rutini de biraktim. ki zaten istedigim de hic makyaj yapmadan da saglikli bir cilt goruntusu elde etmekti. clarisonic bana bunu bekledigimden daha kisa surede sagladi.
    ben yukarida saydigim sebeplerle kendisinden cok memnunum. oldukca hassas ve hemen tepki veren bir cildim olmasina ragmen de hic negatif bir deneyimim olmadi, kizarma, kasinma gibi.
    eger almayi dusunuyorsaniz, cok da dusunmeyin, alin derim ben. kesinlikle verdiginiz parayi hak eden bir urun cunku kendisi.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap