11 entry daha
  • bence bu güne kadar yapılmış en iyi yerli çizgi filmdir.

    azıcık karakterlerden bahsetmek gerekirse,
    hayri obur, kamil babasının bakkalı var ve en uzunları, birde mert var o aklı başında olan bide mert'in kardeşi akın var ki en akıllıları o. ayrıca hayri'nin kardeşi hale var oda biraz tombul hayri gibi. ayrıca bir kız karakterde sevim. kızlar erkeklere göre aklı başında dengeli karakterler. kızlar biraz yardımcı oyuncu rollerindeler.

    mahallenin iki büyük karakteri köfteci rüstem abi ve emekli uzun yol şöförü basri amcadır. basri amca biraz asabidir. basri amca'nın evi bahçelidir. zaman zaman olaylar bu bahçede yada etrafında gelişir.

    senaryo gerçekten harika ve iyi düşünülmüş. konu sıkıntısı çekilmez. oğlum her gün saat 7 de zorla açtırıyor. gerçi zorla değil beraber izliyoruz. çok eğlenceli bir çizgi film.

    fakat bölümleri genelde aynı haftada 1 yada 2 bölüm ekleniyor sanırım.

    belki yapımcılar okur bir kaç gözüme takılan hususu da yazayım. öncelikle daha öncede söylenmiş kıyafetleri hep aynı. diyeceksiniz ki kayu her gün kazak mı değiştiriyor ama ne bilem bu kadar detay yapmışınız oda olu versin. birde o yıllarda inşaatlar çoktu etrafta inşaat olsun bide büyükler neredeyse yok bir sabri amca bide rüstem abi ile koca mahalle bitmez. bide aşağı mahalle yukarı mahalle çocukları da olur dimi ama. mahalleye yeni taşınan olur ayrılan olur bunlarda işlensin ama.
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap