419 entry daha
  • dakika 92:15 di sanırım top bizde. 45 saniye top çevireceksin maçı bitirecek ve haftaya elemeye çalışacaksın, yapman gereken bu. ama 92:30 olmadan rakibe veriyorsun o topu,al sana bir şans daha diyorsun adamlara. 15 saniye top tutamıyor, 3-4 pas ardarda yapamıyorsun.

    maçın özeti aslında bu. dikine isabetli paslarla bir kimlik kazanmıştı bu takım. onu yapamayınca tablo sivas,balıkesir ve bu maç gibi oluyor. fiziki düşüşün bunda büyük etkisi var ama oğuzhan'ın bu kadar hatalı pas yapmasına ne demeli? ne zaman oynadı da fiziksel olarak düştü bu adam? opare ve serdar 90 dakika boyunca adam gibi tek bir bindirme neden yapmıyor? top kontrolünde marka olmuş demba ba neden bu kadar top eziyor? takımda var olma sebebi mücadele olan veli'nin yanından rakip oyuncu çalım atmadan, sadece driplingle nasıl gelip geçiyor? ersan gülüm nasıl bu kadar panik ve her attığı pas rakibe ?

    oyuncuların durumu bu iken skor 2-1 ise, bu bir şanstır. şimdi sırasıyla 3 maç var. erciyes, brugge ve fener. bu oyunla üçünü birden kaybedebilir misin? evet. ligde ve uefada işin biter mi kaybedersen? biter.

    herkesin aklını başına alması ve toparlanması lazım. hem de hemen.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap