1565 entry daha
  • almanyada yasiyorum arada kafam estimi clüplere giderim saunaclub gibi yerlere, giris 30-50 euro kadar veriyorsun 15-20 tane hatun ciplak dolasiyor etrafta, havlu veya bornoz veriyorlar müsterilere, haci gibi dolasiyorsun, yeme icme oraya ait, begendigin hatunla anlasiyorsun odaya arkaürüyor isini halledip geliyorsun)

    artik bikmistim oralara gitmekten sonucta hep ayni parayi veriyorsun gibiyorsun cikiyorsun ,heyecan yok ugras yok, tatmin etmiyordu beni artik.

    degigiblik ariyordum, alman seks forumlarina girmeye basladim, yorumlari okudum abooo dedim tam benlik.

    adamlar gitikleri yerlerin adresini, kadinlarin ismini nasil muamele gördüklerini kac para verdiklerini herseyi detayli bir sekilde anlatiyorlar. dedim tamam amk biraz takip edeyim hangisi iyise ona gideyim.

    “rollenspiele“ diyor bu gavurlar, türkcesini tam olarak bilmiyorum, yani fantazini canlandiriyorsun o hatunla, bir konu buluyorsun böyle böyle yapacaz sen su rolü oynayacaksin ben de su rolü diyorsun parada anlasirsan kabul ediyor.

    neyse bi adres buldum hatunu aradim aksam 6 gibi gel dedi.
    gittim o saatte.
    ben dedim direktör olacam yani okul müdürü, sende tembel ögrenci, burasida kiz lisesi, tabi liseli gibide giyinmen lazim, saclarini filan baglaman lazim dedim, tamam dedi gitti ona benzer seyler giydi üstüne geldi.

    oturdum masaya müdür gibi, telefonla ariyormus gibi kizi odama getirin dedim,kiz geldi.
    gel bakalim buraya, ögretmenlerin senden cok gibayetci sinifta rahat durmuyormusun, ögretmenin ders anlatirken sen arkadaslarinin kafasina silgi firlatiyormusun, sonra seni cayciyla görmüsler cayci bacaklarini ellerken frau müller kapi araligindan dikizlemis sizi, ayip degilmi filan dedim.
    (burda hersey dogaclama olmaya basladi)

    kem küm demeye basladi.
    olmaz böyle burasi namuslu okul ailenle görüsmem lazim icabinda bu okuldan uzaklasman lazim dedim.
    kiz aglamaya basladi, nolur aileme anlatmayin, onlarin durumu zaten iyi degil, borc harc alip beni buraya yazdirdilar, ögrenirlerse beni evlatliktan reddederler babam döver dedi.

    döveceklerini bile bile ne diye yapiyorsun böyle seyler hemen duyulur salak misin gerizekali misin sen dedim.

    müdür bey nolur aileme bir sey söylemeyin cezalandirin beni, nasil bir ceza verirseniz verin raziyim ama nolur ailem bilmesin dedi.

    tamam dedim cikardim kemerimi büktüm ikiye ac elini dedim.
    yanima geldi gömleginin bir dügmesini acti ve kulagima istersen baska türlü cezada verebilirsin diye kigib sesle fisildadi

    orda tepem bi atti, amk kizi, sinif arkadaslarini dersten alakoy cayciyla kiristir, ailenin durumu zaten iyi degilmis,bir de gelmis beni bastan cikarmaya calisiyorsun, lan ben senin baban yastayim, sende bir gün evleneceksin colugun cocugun olacak, senin cocugun sinifin huursu olmasini ister misin dedim, sinirimden ellerim ayaklarim titremeye basladi ayni rahmetli erol büyükburc gibi kendimden gecmisim sinirlendikce sinirleniyorum, kemeri suratina bi salladim saakkk dedi.

    manyak misin sen dedi poolizeeii poolizei diye bagirmaya basladi.
    manyak senin sülalen amk kaltagi diye tepigi beline bi kodum saclarindan tuttum suratini yerlere sürttüm, arkamdan iki kisi tuttu beni nerden geldiler bilmiyorum, birakin sunu suracikta gebertim amk huursu beni taciz etti diye bagirirken küt diye kafama bisey indirdiler yere düstüm tekmelemeye basladilar yaka paca disari attilar paramida vermediler :((
565 entry daha
hesabın var mı? giriş yap