9 entry daha
  • bundan sonra ne yaparsa yapsın, ağzıyla kuş tutsun, tarafımca ezik, yalancı, satıcı ve paragöz insan olarak kalacak basketbolcu; üstelik kendisini gösterdiği performans yüzünden severdim de. ama son günlerde yaptığı işe hoşgörüyle bakmak mümkün değil.
    olayı açalım: şimdi boozer'ın çaylak kontratı devam etmekteydi, ve kendisi 2. tur seçimi olduğu için oldukça komik bir paraya (ben henüz o parayı bir arada görmüş değilim!) oynamaktaydı. son sezonda göstediği üstün performans nedeniyle cavs gm'i kendisi ve menejeriyle konuşarak, 6 yıl için 40m$ civarı bir para sundu. bunu yaparken bu sezon kendisini sudan ucuza, ve gelecek yılda açılan cap ile rahatça elde tutmayı düşünmedi, zira kendisiyle sözlü anlaşmaya varmıştı.
    olaylar böyle gelişti, ve gm paxson çaylak kontratı sonlandırarak, yeni sözleşme için 14ünü beklemeye başladı.
    işte bu noktada havadan fa durumuna gelen boozer'a olayın bence uzağında durması gereken bir başka takım* cavs'in match edemeyeceği 6 yıl için 68m$'lık bir teklif sundu.
    öncesinde paxsonla oturup anlaşmamış gibi, kendisine yapılan iyiliği sırtını dönen, üstelik de iyi de bir tekme savuran, ahlak anlayışıyla bağdaşmayan bir karar veren boozer, jazz'in teklifini kabul etti. kendisi seneye utah forması giymeye hazırlanıyor...
    ne diyeyim, her şey ortada.
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap