2 entry daha
  • hali hazırda çalışanı bulunduğum kurumdur.migroslardaki bütün ürünleri marketlerde sanki gidip kendiniz almışsınızcasına aynı fiyata alır , indirimlerden yararlanır,puanları toplayabilirsiniz. 50 liraya kadar olan alışverişler için 4.90 tl nakliye bedeli , 75-250 liralık alışveriş için 2.90 tl nakliye bedeli alınır; 250 lira üstü için ise nakliye bedeli alınmaz.
    sanal marketi bulunan migros şubelerinde bir tane sanal market sorumlusu , en az 1 tane dağıtımcı eleman ve en az 1 tane şoför olur.genel olarak benim tecrübe ettiğim bu çalışan arkadaşların yoldan geçeni aldık modunda işe alınmasıdır.ben iş görüşmesine gittiğimde benimle beraber 50 kişi daha vardı görüştük ettik sonra işe alındğım bildirildi,çok kötü durumdaydım sevindim işe girebildiğime , 1 günlük oryantasyon programı yapılıyor bu iş için oraya gittim, bi de ne göreyim görüşmedeki herkes orada.çer çöp demeden almışlar hepimizi işe,sevincim orda gitti bana özel bir durum yokmuş meğer.zeka seviyeniz ne olursa olsun,görebiliyor,yürüyebiliyor ve nefes alabiliyorsanız bu iş için yeterlisiniz demektir.
    migros sanal markete başvuran yada mülakata gidecek arkadaşlar için belirteyim,içeride iş şu şekilde işliyor.
    örneğin mağzada 2 kişisiniz, 1 kişi gelen siparişleri toplayıp poşetli kasalara ayırıyor,faturaları kesiyor bu kişi sabah 08:30 da iş başı yapıyor,diğer kişide bu faturası kesilen toplanmış ürünleri müşterilere iletiyor ve işe başlama saati 10:30. 4 grup dağıtım yapılıyor.
    1: 10:30-13:00
    2: 13:30-16:00
    3: 16:30-18:30
    4: 18:30- artık dağıtım kaçta biterse...
    ama bu hiç böyle işlemiyor,uzun saatler mesai yaptığınız oluyor,mesai ücreti oluyor mu? - hukuken oluyor evet ancak ödemiyorlar biriktiriyorlar,izin olarak kullanırsın diyorlar,kullanıyor musun? - hayır efendim kullanamıyorsun,ancak işten çıkarken alırsın o mesailerin paralarını.maaş ödemeleri her ayın 10'unda.ve her ayın 20'sindede 200 tl avans var,istemiyorum avans ben vs . deme şansınız yok,otomatik muhasebe yatırıyor hesabınıza.migros sanal market maaşı nisan 2015 itibariyle 1294 tl net + 100 tl migros alışveriş hakkı + prim (prim dediysek öyle prim değil,ayda 50-80 lira arası birşey) yemek saat 13:00 ile 16:00 arası mağazada yeniyor,yol parası yok.aslında bordrodao aldığınız 1294 liranın içinde yol parasıda dahil.bunun dışında haftanın 6 günü full-time çalışıyorsunuz,1 gün izin izinlerde genelde cuma-cumartesi-pazar'dır,onu sorumlunuz ayarlar.iş öyle atla deve yorucu vs değil ancak çok dandik adam var içeride ne yazık ki,kasabından,şarküterine,manavından,kasiyerine şimdiden işe başlayacaklara sabırlar diliyorum.ben çok zor durumdaydım hala öyleyim,ev kiramı falan ödeyemedim,faturalarım falan duruyor bu yoklukta başladım.iş ahlakım kaybolmadanda bitiririm umarım..işe balayacakların sormak istedikleri varsa eğer yardımcı olabilirim diyebileceğim bir konudur bu sanal market mevzusuda
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap