4 entry daha
  • kargo şirketi adreste bulunulmasına rağmen iki kez adreste yok bilgisi girerek teslimat yapmadığından ürün elime ulaşmadı bilgisi veriyor ve otomatik onayın durdurulmasını istiyorum, ürün kargolandıktan sonra 3 gün içinde onay ve iade bildirimi süresi olduğu mesajıyla yanıt veriyorlar. kargo numarasından kontrol edilse görülecek zaten ürünü teslim almadığım. güzel komisyon alan, iletişimde problem yaşayan site.

    edit: artık yuh diyerek mesaj geçmişini buraya koymak istiyorum.

    6 nis 07:33
    sipariş tarafıma hafta sonuna denk gelen kargo nedeniyle henüz ulaşmamış olup bilgim dışında onay verilmemesini rica ederim. iyi çalışmalar.

    serden_mod
    serden_modacruzdestek (modacruz)
    6 nis 10:17
    merhaba,

    ürünü teslim aldıktan sonra ürüne onay vermek veya varsa iade talebinizi bize iletmek için 3 gün süreniz bulunmaktadır. 3 günün sonunda siparişle ilgili herhangi bir işlem gerçekleştirmedğiniz takdirde siparişiniz otomatik olarak onaylanmaktadır.

    sevgiler.

    6 nis 11:05
    kuralları biliyorum ama kargo şirketi adreste bulunmamıza rağmen iki kez adreste yok ibaresiyle kargoyu bırakmamış. bu nedenle size ulaştım. sorun varlığında size ulaşıldığında diğer sitelerde olduğu gibi otomatik onayı durdurma yetkiniz olduğunu sanıyorum. ürün elime ulaşmadı, otomatik onay verilmemesini sağlamanızı rica edeceğim. kargo şirketi ile görüştüm, ürün tekrar dağıtıma çıkıyor. alınca elbette kurallara uygun olarak onayı vereceğim. umarım anlatabildim. iyi çalışmalar.

    serden_modacruzdestek (modacruz)
    6 nis 12:01
    merhaba,

    ürünün kargo takibini yaparak teslim almanızı rica ederiz. modacruz kuralları kapsamında teslim aldığınız bir ürüne onay vermek veya varsa iade talebinizi bize iletmek için 3 gün süreniz vardır. bu süreyi de göz önünde bulundurabilirsiniz. ilginiz için teşekkür ederim.

    sevgiler.

    "kargo şirketi ile görüştüm" demek kargo takibini yaptığımı anlatıyor olmalı. size 3 gün kuralınızı bildiğimi ve bu maili neden gönderdiğimi bir daha anlatmam gerekiyor mu, yoksa bana gerçekten maili okuyup anlamış gibi cevap yazabilecek misiniz? son kez söylüyorum. kargo şirketinden kaynaklanan bir problem nedeniyle iki kez adreste bulunmamıza rağmen kargo teslim edilmedi. kargo şirketi ile görüştüm. ben onay verene kadar otomatik onay verilmemesini sağlayın lütfen. umarım bu kez anlaşmışızdır. iyi çalışmalar.

    cevabı merakla bekliyorum...

    edit2: cevap onayın durdurulduğu yönünde geldi, sorun halledildi.
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap