5 entry daha
  • herkesin kafasını kurcalayan şu soruya çok güzel cevap olmuştur.

    eski şarkılar, filmler, oyunlar gerçekten çok güzeldi de mi özlüyoruz yoksa sadece geçmiş döneme dair melankolik duygular mı bize böyle hissettiren?

    bu oyunu aldım arkadaş. şunu belirtmeden geçmeyeyim, re'yi ps1 de oynadığım zamanı bile hatırlamıyorum ki konuyu, atmosferi falan tamamen unutmuş durumdaydım. son derece nötr başladım oyunu oynamaya. hatta aksine belki de beklentim düşüktü. 16 sene önce yapılmış bir oyun ne kadar güzel olabilirdi ki..

    !!!anca bu kadar güzel olabilirmiş!!!!

    bu zaman zarfında ne oyunlar geçti gitti bu türe yakın paletten. diğer tüm re'ler, silent hill serileri, gta'ların hepsi, grim fandango, longest journey, monkey ısland tarzı adventure oyunları, uncharted, batman serileri veya last of us tarzı action-adventure oyunlar ve daha ismini hatırlayamadığım türlü türlü oyun...

    ama bu oyundan aldığım zevk "yine yeni yeniden" tek kelimeyle inanılmaz ve benzersiz. survival horror'ın babası derdik hep. bence eksik kalmış. tanrısıymış bildiğin.

    bana yıllar sonra tekrar ışıkları kapattırıp, kulaklık taktırarak korkuyu iliklerime kadar hissetme keyfini yaşattırmıştır.

    sen çok yaşa resident evil. önünde saygıyla eğiliyorum....
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap