• yakında başımıza gelecek olan doğaüstü olay. maalesef kesin bilgi..

    biz internet için zaten ödeme yapıyoruz ama paşalar whatsapp üzerinden konuşma yaptığımızda ekstra ücret alacaklar. türkiye gibi sürekli şirketlerden yana olan ülkelerde normal. ne olacak, devlet, hukuk bizden mi yana olacak yoksa yüksek vergi veren şirketlerden mi?

    şimdi bok atıyorum ama yurt dışında nasıl oluyor/ olacak onu da bilmiyorum. bildiğim bir şey varsa aleni haksızlık bu. ben senden aldığım internet ile canım ne istiyorsa onu yaparım. ama ülkenin en tepesi bile kendi asli görevinin keyif kahyalığı olduğunu sanıyorken işimiz zor

    edit: valla üzülerek dalga geçildiğini görüyorum. üzüntüm dalga geçmenize değil türkiye'de yaşıyor olduğunuzu unutmanıza. şimdi capsleri alıyorum. zamanı gelene kadar ne kadar taşak geçebiliyorsanız geçin. çünkü son gülen olarak iyi taşak geçeceğim:

    edit 2: (burası bu ay sonuna doğru yasal düzenlemeler yapılınca taşak geçmek için ayrılan kısım)

    not: gençler ben sözlüğe yazar olalı 10 yıldan fazla oldu. troll olmak için bu kadar beklemem komik olur. ayrıca bu ücretlendirme hepiniz kadar beni de etkileyecek. şirketlerden birinin hukuk departmanında bununla ilgili ciddi bir çalışmaya denk geldim. hatta ben de onlarla taşak geçtim ama durum ciddi. yanlış hatırlamıyorsam 0,16 lira yani 16 kuruş dakika başına bir ücretlendirmeden bahsediliyordu. umarım böyle bir düzenleme yapılmaz. ama yapılırsa da çok şaşırmayın. bir yazar hindistan'da böyle bir uygulamanın olduğunu söylüyor. türkiye olunca mı şaşırıyorsunuz?

    son olarak ücretlendirmeyi ben yapmıcam lan. bana kurulmayın.
139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap